Σοβαρός τραυματισμός 7χρονου σε παιδική χαρά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα 7χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά σε παιδική χαρά που βρίσκεται στο πάρκο Χελντράιχ, στο Νέο Κόσμο. Σύμφωνα με μαρτυρίες έσπασε το δοκάρι της κούνιας και έπεσε στο κεφάλι του παιδιού. Το περιστατικό συνέβη στις 14 Απριλίου. Ο 7χρονος που έχει καταγωγή από τη Συρία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η συντήρηση των παιχνιδιών στη συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι ελλιπής.

“Στο διπλανό διόροφο παιχνίδι το συρματόπλεγμα που υπήρχε για λόγους ασφαλείας είχε καταστραφεί και υπήρχαν σε αυτό τρύπες. Αντικαταστάθηκε από συνεργείο του Δήμου την επόμενη μέρα του ατυχήματος, αφού είχε γίνει το κακό”

“Πρέπει να διεκδικήσουμε από τον δήμο την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας άμεσα και να αποζημιώσει αυτοβούλως την οικογένεια, χωρίς να περιμένει δικαστική απόφαση.
Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια από τη Συρία που η μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Οι κάτοικοι είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μεταξύ τους, να διεκδικήσουν από το Δήμο συντήρηση της παιδικής χαράς και να δείξουν την αλληλεγγύη τους στη μητέρα” αναφέρουν στην ομάδα Κάτοικοι Νέου Κόσμου Μαζί



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.