Σε σοβαρή κατάσταση ο 18χρονος που τον μαχαίρωσαν για να τον ληστέψουν – Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι




Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος, στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ένας 18χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνελήφθη ένας 17χρονος ενώ σήμερα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον συνομήλικο συνεργό του. Το περιστατικό έγινε διασταύρωση των οδών Πανός και Πολυγνώτου, στην Πλάκα. Οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον 18χρονο για να του κλέψουν το τσαντάκι που είχε περασμένο στη μέση. Εκείνος αντιστάθηκε και τότε τον μαχαίρωσαν στον λαιμό και στην κοιλιακή χώρα. Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που κατάφεραν να συλλάβουν τον 17χρονο. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και το τσαντάκι του θύματος. Ο 18χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση τη υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα του 18χρονου, η οποία αφού περιέγραψε πώς οι δύο ανήλικοι δράστες επιτέθηκαν στον γιο της και την παρέα του, σημείωσε ότι το τραύμα στην κοιλιακή χώρα του παιδιού της είναι διαμπερές.

Όπως είπε, το πρώτο χτύπημα είναι στον λαιμό και το δεύτερο στο στομάχι. “Έχει δύο τρύπες. Το τραύμα είναι διαμπερές. Έχει χτυπήσει μια αορτή” δήλωσε η μητέρα του 18χρονου στο STAR.



Πέντε παιδιά 18χρονα κάνανε τη βόλτα τους. Δηλαδή να τα κλείσουμε στο σπίτι; Τι να κάνουμε;” αναρωτήθηκε και με δάκρυα στα μάτια ευχήθηκε το παιδί της να γίνει καλά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.