Πατέρας δύο παιδιών ο 46χρονος που σκοτώθηκε άδικα στο τροχαίο με τους μετανάστες




Η είδηση του θανάτου του άτυχου άνδρα βύθισε στη θλίψη την Αλεξανδρούπολη, με τον 46χρονο πατέρα να αφήνει πίσω του τα δύο του παιδιά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι.
Θλίψη έχει σκορπίσει στην Αλεξανδρούπολη ο άδικος θάνατος του 46χρονου Γιώργου Τζανετάκη στο τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ στο οποίο αλλοδαπός διακινητής μετέφερε 10 παράνομους μετανάστες.

Σύμφωνα με το evros-news.gr o άτυχος Γιώργος, που εργαζόταν στην εταιρεία Μύλοι Θράκης και επέστρεφε από την Κομοτηνή όπου είχε μεταβεί Μεγάλο Σάββατο για επαγγελματκές υποχρεώσεις, κινούνταν κανονικά με το αυτοκίνητό του μάρκας OPEL από την Κομοτηνή προς Αλεξανδρούπολη. Πάνω σε στροφή είδε ξαφνικά να έρχεται πάνω του το AUDI A4 με οδηγό τον διακινητή λαθρομεταναστών και 10 επιβαίνοντας, το οποίο είχε μπει από τον κόμβο της Μάκρης στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού.

Πέρα από το πένθος και την θλίψη στην οικογένεια του, σε συγγενείς, φίλους, αλλά και συναδέρφους τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του Βιβής που εργάζεται στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, υπάρχει οργή και έντονος θυμός για τους αδίστακτους διακινητές λαθρομεταναστών, που μπροστά στο κέρδος δεν διστάζουν να.. θυσιάζουν την ζωή όχι μόνο όσων μεταφέρουν, αλλά και αθώων, ανυποψίαστων πολιτών. Γιατί πρόκειται για μια δολοφονία, ενός ανθρώπου ο οποίος παραμονή Πάσχα επέστρεφε από την δουλειά του για να κάνει Ανάσταση με την γυναίκα και τα δυο μικρά παιδιά του.

Όπως έγραψε το evros-news.gr και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας που ακολούθησε, όλα ξεκίνησαν όταν στην Μάκρη αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης έκαναν σήμα στον αλλοδαπό οδηγό να σταματήσει. Εκείνος, όμως, αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι, εμβόλισε το περιπολικό και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα. Μπήκε μάλιστα από τον κόμβο που υπάρχει εκεί στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ που οδηγούσε ο 46χρονος Γιώργος Τζανετάκης.



Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους συνολικά έξι άτομα – πέντε επί τόπου μεταξύ των οποίων ο 46χρονος και ένας εκ των μεταναστών στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στο οποίο μεταφέρθηκαν βαρύτατα τραυματισμένοι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.