Ολοκληρώνεται σταδιακά το νέο One & Only Aesthesis στα Αστέρια Γλυφάδας (VIDEO)




Ολοκληρώνεται σταδιακά το νέο One & Only Aesthesis στα Αστέρια Γλυφάδας με το opening να προγραμματίζεται για αργότερα μέσα στο 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχέδια ήθελαν το νέο πολυτελές ξενοδοχείο να ανοίξει έγκαιρα για τη νέα τουριστική σεζόν. Ωστόσο η επίσημη ενημέρωση θέλει το άνοιγμα το καλοκαίρι του 2023 ενώ το σύστημα κρατήσεων “ανοίγει” αργότερα, για κρατήσεις από 1η Οκτωβρίου 2023. Το έργο της Grivalia Hospitality αφορά την επανάχρηση και εκσυγχρονισμό της ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων, δυναμικότητας 400 κλινών, στην έκταση της επένδυσης όπου βρίσκονταν τα ιστορικά Αστέρια Γλυφάδας. (Βίντεο: Drone Views | Zisimos Zizos)

Σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη, προβλέπεται η δημιουργία 127 πολυτελών δωματίων, σουιτών και βιλών, καθώς και εκθεσιακός χώρος και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, 2 εστιατόρια, αρχαιολογικοί περίπατοι, χώροι δραστηριοτήτων για παιδιά και εφήβους, κέντρο αναζωογόνησης. Στην τουριστική επένδυση προβλέπεται επίσης η δημιουργία δικτύου για χρήση μικρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με σταθμούς φόρτισης, δικτύου πεζοδρόμων, δύο αρχαιολογικών περιπάτων καθώς και υπαίθριων καλλιτεχνικών εκθέσεων.

Τόσο στα καταλύματα, τα κτίσματα και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο χρησιμοποιούνται φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και επαναχρησιμοποιείται ό,τι μπορεί να αξιοποιηθεί. Υπογραμμίζεται ότι κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιηθούν τα υφιστάμενα κτίρια που βρίσκονται στην έκταση. Η συνολική κάλυψη κτιρίων θα είναι μικρότερη από το 1% της έκτασης, λιγότερο από 28.000 τ.μ. εκ των οποίων τα 20.000 τ.μ. αφορούν ήδη υφιστάμενα κτίρια. Η επένδυση υπολογίζεται σε 60 εκ. ευρώ και θα δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.