Καρέ καρέ η καταδίωξη ληστών στη Νέα Σμύρνη (VIDEO)




Βίντεο ντοκουμέντο από τη καταδίωξη τεσσάρων ληστών στη Νέα Σμύρνη εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Τους ληστές ακολούθησε ένας πολίτης με το αυτοκίνητό του, ο οποίος μιλώντας στο κινητό του καθοδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψη των δυο.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 11:30, στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού. Ένα λευκό αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες κινούταν με ταχύτητα, λίγο μετά τη ληστεία.

Ακριβώς από πίσω του ακολούθησε ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του συνομιλούσε με την αστυνομία και τους έλεγε πού ακριβώς βρίσκονται.
Ένα περιπολικό μπήκε κάθετα στον δρόμο και ένας από τους αστυνομικούς βγήκε να τους σταματήσει. Το λευκό αυτοκίνητο έκανε ελιγμό και μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Συγγρού.

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι ληστές είχαν εισβάλλει σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, απ΄όπου άρπαξαν κοσμήματα από μια ηλικιωμένη και την εγγονή της. Μπήκαν στο αυτοκίνητο για να διαφύγουν, αλλά δεν κατάλαβαν ότι ακριβώς από πίσω τους ακολουθούσε ένας άνδρας.



Ένας πολίτης ακολούθησε τους ληστές, δίνοντας οδηγίες στους αστυνομικούς για το πού βρίσκονται /
Οι ληστές παραβίαζαν τα κόκκινα φανάρια, το ένα πίσω από το άλλο και κατευθύνθηκαν στην Καλλιθέα, όπου έγινε το πρώτο μπλόκο.

Η κινηματογραφική καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου το αυτοκίνητο των ληστών χτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα η αστυνομία να τους συλλάβει.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Καρέ καρέ η καταδίωξη ληστών στη Νέα Σμύρνη (VIDEO)

  • 24/04/2023 at 11:22 μμ
    Permalink

    συγχαρητήρια στον πολίτη αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και συγχαρητήρια και στην Ελληνική αστυνομία

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.