Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας από μαθητές φροντιστηρίων στον απόηχο της αιματηρής συμπλοκής, έξω από εμπορικό κέντρο




“Όχι στη Βία – Ναι στον Αθλητισμό – Ναι στην Παιδεία!”

Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας έστειλαν μαθητές φροντιστηρίων του Αλίμου και του Αγίου Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων, έξω από το εμπορικό κέντρο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Οκτώ φροντιστήρια διοργάνωσαν το 1ο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, στο γήπεδο Τραχώνων, το Σάββατο 1 Απριλίου. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Πολυχώρου Γνώσης. Tη 2η θέση κατέκτησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΝΑ και την 3η θέση το Φιλολογικό Φροντιστήριο Λάγρας.

Παρά τη συννεφιά, το κλίμα ήταν ενθουσιώδες και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παιχνίδι.

“Υπέροχη η πρωτοβουλία 8 φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης από τον Άλιμο και τον Άγιο Δημήτριο, τα οποία οργάνωσαν στο γήπεδο Τραχώνων ποδοσφαιρικό τουρνουά κατά της βίας. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στα Φροντιστήρια, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους!!” δήλωσε ο δήμαρχος Αλίμου. Ο Ανδρέας Κονδύλης, ανέφερε ακόμη ότι το τουρνουά θα γίνει θεσμός, υπό την αιγίδα του Δήμου.



To παρών στο γήπεδο των Τραχώνων, έδωσε και η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου.

“Στον αντίποδα της αιματηρής συμπλοκής ανηλίκων έξω από το εμπορικό κέντρο στην πόλη μας, μαθητές 8 φροντιστηρίων του Αλίμου και του Αγίου Δημητρίου, διοργάνωσαν το 1ο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με κεντρικό σύνθημα “Όχι στη ΒΙΑ”, στο γήπεδο Τραχώνων, το Σάββατο 1 Απριλίου.
Βρεθήκαμε μαζί με το Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη για να στηρίξουμε και να συγχαρούμε διοργανωτές και συμμετέχοντες για την πρωτοβουλία και το ισχυρό μήνυμα” έγραψε η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

Τα 8 φροντιστήρια που πήραν μέρος στο 1ο Πρωτάθλημα είναι:

Πολυχώρος Γνώσης, Ευσταθόπουλος, Βεργιόπουλος, Επιμόρφωση, Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΝΑ, Καρακάξης, Ορίζοντες και Φιλολογικό Φροντιστήριο Λάγρας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.