Βίντεο – ντοκουμέντο από την παράσυρση 16χρονου από τον Προαστιακό: Παγίδα – θανάτου η διάβαση πεζών στον Ταύρο




Τρεις ημέρες μετά το σοβαρό ατύχημα κοντά στον σταθμό “Ταύρος” του Προαστιακού, όπου ένας 16χρονος παρασύρθηκε από συρμό, η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου έφερε στο φως ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο.

Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Ρένα Κουβελιώτη, δείχνει τον 16χρονο να βρίσκεται στη διάβαση πεζών και μάλιστα κάνει μία χαρακτηριστική κίνηση για να αποφύγει τον συρμό του Προαστιακού. Φαίνεται ότι το παιδί δεν πέρασε τις γραμμές και χτυπήθηκε από το τρένο σε 4″.

Ο 16χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο, καθώς παραμένει διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν στο “Tlive” ότι τη στιγμή που κορνάρει το τρένο, οι μπάρες για τα αυτοκίνητα δεν κατεβαίνουν, κάτι που γίνεται συστηματικά. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία φύλαξη στη διάβαση πεζών, ούτε φωτισμός, ούτε ηχοσήμανση.



“Ακούσαμε ουρλιαχτά και βγήκαμε έξω και μετά κόρναρε το τρένο”, είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής. Και συμπλήρωσε: “Υπάρχουν πολλές φορές που δεν κατεβαίνουν οι μπάρες, ούτε σφυρίζει ο φύλακας”.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως έγιναν υποδείξεις στο νεαρό αν φύγει από τις ράγες αλλά δεν υπάκουσε.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Ανήλικος ευρισκόμενος πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί, όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.