Άγρια συμπλοκή στον Άγιο Δημήτριο: “15χρονα παιδιά έτρεχαν αιμόφυρτα να σωθούν” (VIDEO)




Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, έξω από το Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής δύο ομάδων ανηλίκων.

Τραυματίστηκαν ελαφρά ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δύο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές ανηλίκων αλβανικής καταγωγής .

«Ήρθαν κάποια παιδιά από άλλες περιοχές και είχαν θέματα με κάποια άλλα παιδιά από εδώ. Φώναξαν πολλά άτομα για να παίξουν ξύλο μεταξύ τους χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο, απλά επειδή τους κοίταζαν περίεργα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ.

«Ήρθαν κάποια παιδιά με σφυριά και τους χτύπησαν στο κεφάλι. Κάποια θέματα είχαν μεταξύ τους λογικά και ήρθαν να τα λύσουν έτσι» είπε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.



«Μάθαμε ότι ήρθαν κάποια παιδιά από το μετρό με σφυριά και βαριοπούλες. Σχετικά με τον λόγο της συμπλοκής έχουν ακουστεί διάφορα αλλά δεν ξέρω ακριβώς» είπε ένας άλλος, περιγράφοντας όσα συνέβησαν.

Άλλος νεαρός αναφέρει ότι όλα έγιναν “για τα μάτια” μιας κοπέλας: “Δεν θυμάμαι πολύ καλά, αλλά ήταν για κάποια κοπέλα, αυτό θυμάμαι μόνο….” λέει.

Εργαζόμενοι στο Mall που εκείνη την ώρα έκλειναν τα καταστήματα περιγράφουν στο protothema.gr τα λεπτά του πανικού που ακολούθησαν μετά τον αιματηρό καβγά ανάμεσα στις ομάδες των ανηλίκων. Όπως λένε, έφηβοι χτυπούσαν με σφυριά συνομήλικούς τους στο κεφάλι την ώρα που κάποιοι αναζήτησαν καταφύγιο μέσα στο εμπορικό κέντρο.

«Κατά τις 9 μπήκαν μέσα κάτι παιδιά και ο ένας είχε χτυπήσει μπροστά, ο άλλος πίσω στο κεφάλι, έτρεχαν αίματα. Δεν ξέρουμε τι έγινε ξαφνικά εδώ πέρα. Τα βοηθήσαμε, φώναζαν “βοήθεια”. Ακούσαμε φωνές και βγήκαμε έξω να δούμε τι συνέβη. Είχε αίματα, φασαρία, πολλά παιδιά, χτυπούσαν ο ένας τον άλλον, έβριζαν. Σφυριά, είχαν σφυριά. Και με τα χέρια άλλοι. Και μετά είδαμε ότι τα χτύπησαν και μπήκαν μέσα», αναφέρει μια εργαζόμενη στο εμπορικό κέντρο.


«Ήταν 9 παρά πέντε. Άκουσα φωνές από παιδιά, ηλικίας έως 15 ετών, και βγήκα να δω τι συμβαίνει. Είδα ένα παιδί να μου ζητάει βοήθεια, ήταν τραυματισμένο στο πρόσωπο, έτρεχαν αίματα παντού. Και ένα άλλο παιδί από την παρέα του ήταν χτυπημένο πίσω στο κεφάλι. Ρωτήσαμε τι έγινε. Μας είπαν ότι τους επιτέθηκαν 7 άτομα που έβγαιναν από το Μετρό με σφυρί. Έτρεχαν τα αίματα, είχε αίματα η είσοδος εδώ στο εμπορικό. Ήταν γύρω στα 10-15 άτομα η παρέα τους. Τους δώσαμε τις πρώτες βοήθειες, περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο. Τα παιδιά φώναζαν ‘Βοήθεια, Παναγία μου σώσε μας’ και έκαναν το σταυρό τους», λέει η υπάλληλος ενός εμπορικού καταστήματος που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στους ανήλικους τραυματίες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.