Παραλίγο τραγωδία στον Άλιμο: “Τρελό” ΙΧ έπεσε σαν βολίδα πάνω σε μηχανές της ΔΙΑΣ και περιπολικό (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε δύο μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό, στη λεωφόρο Καλαμακίου, στον Άλιμο, ήταν μεθυσμένος. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Τροχαίας μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν. Του έκαναν αλκοτέστ και το όριο του αλκοόλ στο αίμα του ήταν πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο.

Έκοψαν κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και για πρόκληση υλικών ζημιών και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Απίστευτο σκηνικό στη λεωφόρο Καλαμακίου, στον Άλιμο τα ξημερώματα της Δευτέρας. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από το φοβερό τροχαίο που έγινε όταν ένα ΙΧ που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω σε δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν κληθεί στο σημείο για διάρρηξη σε μίνι μάρκετ.

Οι αστυνομικοί διενεργούσαν έρευνες στο μίνι μάρκετ όταν ένα ΙΧ που κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα τη λεωφόρο με κατεύθυνση την παραλία έπεσε πάνω στις μοτοσυκλέτες και στο περιπολικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Στο αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο επέβαιναν δύο νεαροί και δύο κοπέλες. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο ο οδηγός. Πηγή φωτό: Eleni Kollia



Πηγή φωτό: Eleni Kollia

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.