Παίζουμε με τα γκολ σε Σκωτία και Γερμανία




Ολοκληρώνεται σήμερα το παράθυρο των Εθνικών ομάδων, με μερικές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πονηρή έξοδο στη Σκωτία περιμένει την Ισπανία. Σπουδαίο φιλικό το Γερμανία – Βέλγιο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στον πάγκο τον Γερμανό Τεντέσκο.

751. Σκωτία – Ισπανία (21:45)

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εύκολο έργο είχε η Σκωτία στην πρεμιέρα, επικράτησε 3-0 της Κύπρου, αν και το σκορ πήρε διαστάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρωταγωνιστής ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή, σημείωσε 2 γκολ και θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα στο αποψινό ματς. Με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Ισπανία τη Νορβηγία, δείχνοντας πως είναι το… αφεντικό του ομίλου. Πάντως, η «Ρόχα» δεν έπεισε με την εμφάνισή της και μάλλον από… τύχη δεν παραβιάστηκε η εστία της. Η Σκωτία μπορεί να προβληματίσει την ανώτερη αντίπαλό της, ακόμα κι αν δεν κερδίσει στο φινάλε.

➥ Καλοπληρωμένο το G/G, έχει απόδοση 1.95.



Δείτε επίσης: Αναλυτική αξιολόγηση του stoiximan casino live

1200. Γερμανία – Βέλγιο (21:45)

Κλείνουμε με το σούπερ φιλικό ανάμεσα στη Γερμανία και το Βέλγιο. Τα «πάντσερ» δεν συμμετέχουν στα προκριματικά, καθώς έχουν εξασφαλισμένη τη θέση στο Euro ως διοργανωτές. «Άρεσαν» στο φιλικό 2-0 επί του Περού, ο Φίλκρουγκ πέτυχε και τα δύο γκολ. Εντυπωσιακή εμφάνιση και για το Βέλγιο, μετέτρεψε σε… περίπατο το εκτός έδρας ματς στη Σουηδία, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Λουκάκου, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Ιδανικό ντεμπούτο για τον κόουτς Τεντέσκο, που απόψε θα αντιμετωπίσει την ομάδα της πατρίδας του. Δεν θα αγωνιστεί ο κίπερ Κουρτουά. Από καλές εμφανίσεις έρχονται και οι δύο ομάδες. Χωρίς άγχος αμφότερες, μπορούν να προσφέρουν μία χορταστική αναμέτρηση.

➥ Σε τέτοια ματς επιτρέπεται να κυνηγάμε το Over 2.5, το οποίο συναντάται στην εξαιρετική απόδοση 2.02.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.