Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση βράβευσης προπονητών στην Ηλιούπολη




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 η πρώτη εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων προπονητών για το 2022 και προπονητών που πρόσφεραν διαχρονικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Η εκδήλωση έγινε στις 19:00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχείο Ηλιούπολης και οι κορυφαίοι αναδείχθηκαν από τους προπονητές – μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων και Εκπαιδευτών (ΠΟΠΑ).

Μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν οι Γεώργιος Πομάσκι (Στίβος), Δημήτριος Ράφτης (Ενόργανη), Θεόδωρος Βλάχος (Υδατοσφαίριση), Τζιάννη Ποστιλιόνε (Κωπηλασία), Αθηνά Ζέρβα (Καλαθοσφαίριση Γυναικών Κωφών), Μίτς Κριέρ (Στίβος), Απόστολος Τσιτσιπάς (Αντισφαίριση), Δημήτρης Στεφανίδης (Παραολυμπιακά Αθλήματα), Ναπολέοντας Κεφαλόπουλος (Στίβος), η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο ιδρυτής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Κώστας Μότσης (μετά θάνατον) και αρκετοί άλλοι.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Βίκυ Σπύρου.



Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σημαντικότητα της αποστολής των προπονητών, καθώς όπως είπε, «παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία, μπορέσατε να κρατήσετε τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο σας, καθώς μπαίνετε στην ψυχή των αθλητών».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΠΟΠΑ Θανάσης Βιλλιώτης, η Υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου – Αρμόδια για την Ένταξη Σοφία Βούλτεψη, οι βουλευτές Νοτίου Τομέα της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης, Γιάννης Καλλιάνος και Άννα Καραμανλή, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Τάσος Γαϊτάνης, ο Τομεάρχης Αθλητισμού και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Ζαννιάς, ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΜέΡΑ 25 Κωνσταντίνος Χουλιάρας, εκπροσωπώντας τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά η κ. Άγη Κασούμη, ο Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο Θοδωρής Βλάχος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και Ολυμπιονίκης της Πάλης Βούλα Ζυγούρη, ο Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Βασίλης Πολύμερος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Σταθόπουλος, ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Γιώργος Μαρκούλας, οι Ηλιουπολίτες προπονητές Θανάσης Σταυρόπουλος, Ρένα Εξηνταβελώνη και Γιώργος Αραχωβίτης, το μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Δημήτρης Ευαγγέλου, ο προπονητής Tae Kwon Do και πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Κώστας Καλούδης, ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Τάσος Μπινίσκος, ο Διευθυντής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Νίκος Γκομώλης, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ– μέλος ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Νίκος Τσώνης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, η κόρη του Απόστολου Τσιτσιπά Ελισάβετ (αδερφή του τενίστα Στέφανου), ο δημοσιογράφος γιος του Κώστα Μότση Βασίλης κ.ά.

15
04
06
09
10
12
13

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.