Ηλιούπολη: Προκλητική στήριξη του υποψήφιου δημάρχου που έκλεβε ρεύμα, από δήμαρχο γείτονα!




Ο γείτονας δήμαρχος την έχει δει “Ναπολέων” και θέλει να στηρίξει υποψήφιους – δορυφόρους για να τους έχει του χεριού του.

Θέλει να τους χρησιμοποιεί και να στηρίζουν, άβουλα, τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Ο σημερινός δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης με τις πρωτοβουλίες του υπέρ των συμφερόντων των πολιτών, στέκεται εμπόδιο στον γείτονα δήμαρχο που εξυπηρετεί μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Έτσι στηρίζει με κάθε τρόπο (!) τον μπαταχτσή νεαρό, υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης που έκλεβε ρεύμα σε δύο επαγγελματικούς του χώρους.

Πρόσφατα ο υποψήφιος της Ηλιούπολης είχε παρευρεθεί στην κοπή της πίτας της παράταξης του δημάρχου – αιμοδότη, σε παραλιακό κέντρο. Ακολουθούν αποσπάσματα:

Δήμαρχος – αιμοδότης: Θέλω να μας πει δύο κουβέντες ο …, είναι στην αντιπολίτευση του δήμου Ηλιούπολης σήμερα, κατεβαίνει για δήμαρχος, είναι ένα νέο παιδί που στο πρόσωπό του είδα κάτι από μένα, ίσως και στα καλύτερα, οπότε πρέπει να στηρίζουμε τις νέες δυνάμεις που έρχονται από πίσω.”



Υποψήφιος δήμαρχος – μπαταχτσής: ” Δημαρχάρα μου, καλέ μου φίλε Γ….., είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Πιστεύω ότι είσαι ο καλύτερος δήμαρχος στη χώρα αυτή”

Δήμαρχε αιμοδότη γνωρίζεις ότι το πουλέν σου πιάστηκε στα πράσα να κλέβει ρεύμα; Tι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι ο νεαρός υποψήφιος σου μοιάζει; Aλήθεια απάντησαν από τον ΔΕΔΔΗΕ, στο site με την μικρή επισκεψιμότητα που έχει παραμυθιάσει τους άσχετους υποψήφιους μνηστήρες στην Ηλιούπολη, ότι παίζει μπάλα και είναι ο “ρυθμιστής” των εξελίξεων;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το notia.gr, η κλοπή του ρεύματος αφορά δύο επαγγελματικούς χώρους του υποψήφιου δημάρχου. Ύστερα από έρευνα που έκαναν οι αρμόδιοι του ΔΕΔΔΗΕ, αποκαλύφθηκε ότι στους δύο χώρους κάποιο χέρι είχε επέμβει στο ρολόι και είχε “φρενάρει” τον μετρητή για να γράφει μικρότερη κατανάλωση από την πραγματική. Μετά από ενέργειες του ΔΕΔΔΗΕ (Τομέας Καλλιθέας) του επιβλήθηκε πρόστιμο για το διάστημα από τότε που φαίνεται ότι είχε γίνει το πείραγμα στο ρολόι μέχρι την ημέρα που διαπιστώθηκε η ρευματοκλοπή. Φυσικά η υπόθεση θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, αφού σε βάρος του υποψηφίου δημάρχου έχει υποβληθεί και μήνυση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.