Ενοχλούν οι καθημερινές εξορμήσεις του Παπατριανταφύλλου στις γειτονιές της πόλης




Δεν έχει αφήσει γειτονιά στον Άγιο Δημήτριο που να μην την έχει επισκεφθεί για να συζητήσει με τους κατοίκους και να καταγράψει τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη “Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”, Γιώργος Παπατριανταφύλλου. Κάποιοι ενοχλούνται από τις καθημερινές του εξορμήσεις. Δείτε τι λέει ο υποψήφιος δήμαρχος:

“Φραστικό επεισόδιο χωρίς αιτία αλλά με μεγάλη σημασία.
Πρωινό Παρασκευής, ξεκίνησα με επίσκεψη μου για μια αισιόδοξη και ευχάριστη καλημέρα στους εργαζόμενους του δήμου Αγίου Δημητρίου στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων η είσοδος του οποίου είναι επί της λεωφ. Αγίου Δημητρίου και Θεομήτορος, εντός του δημοτικού γηπέδου Αγίου Δημητρίου, στη νοτιοδυτική του χωροταξική γραμμή.
Με πλήρη συνείδηση του εργασιακού χρόνου των υπέροχων αυτών αγωνιστών της καθημερινότητας και του πολιτισμού της πόλης μας, των εργαζομένων μας τους οποίους τιμώ και σέβομαι, απηύθυνα μία ζεστή καλημέρα και τους ευχήθηκα καλή συνέχεια στο έργο τους, για το οποίο όλοι οι πολίτες τους ευγνωμονούμε.
Τη στιγμή που αποχωρούσα προσήλθε και κατευθύνθηκε προς εμένα ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κος Συρράκος Νίκος ο οποίος μου είπε πως “όποτε προσέρχεσαι εδώ θα πρέπει να με ενημερώνεις”.
Απόρησα καθώς εκτιμώ πως δεν έχω παραβεί κανένα πλαίσιο νομικό ή ηθικό και πιστεύω πως η αγνή αγάπη και συμπάθεια για μία ανθρώπινη καλημέρα είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη.
Απάντησα στον αντιδήμαρχο πως “μία καλημέρα προσήλθα να πω στους εργαζόμενους…….”
Ο αντιδήμαρχος συνέχισε αναφέροντας μου “…γιατί εσύ βγάζεις το κινητό και τραβάς…”
Απάντησα “πως δεν έχω προβεί σε καμία τέτοια ενέργεια και δεν πράττω ποτέ κάτι ανάλογο εντός εργασιακού περιβάλλοντος παρουσία εργαζομένων……”
Αντιλήφθηκα πως ανέβαιναν οι τόνοι κάτι το οποίο θεωρώ αδικαιολόγητο.
Προσωπικά θεωρώ πως όλοι οι πολίτες έχουμε το δικαίωμα στην ελεύθερη επικοινωνία χωρίς περιορισμούς και ελέγχους και αυτό αποτελεί στο όραμα μου αδιαπραγμάτευτη αρχή.
Επίσης σχετικά με τις live μεταδόσεις της ομάδας μας και εμού προσωπικά, εκτιμώ και σύμφωνα με τη γνώμη των συμπολιτών μας πως αυτές οι μεταδόσεις συμβάλλουν στην καλύτερη “γνωριμία” όλων μας με την πόλη μας και την ανάδειξη προβλημάτων για τα οποία πάντα καταθέτουμε προτάσεις για το κοινό καλό.
Η παρέμβαση του αντιδημάρχου πέραν του ότι δεν ήταν με φιλικό και ωραίο τρόπο θίγει την ελευθερία μου να κινούμαι στην πόλη του Αγίου Δημητρίου και με ωθεί να σκεφτώ πως και άλλες ανάλογες παρεμβάσεις στο παρελθόν είχαν το ίδιο κίνητρο και δυστυχώς εκτιμώ πως θα υπάρξουν και στη συνέχεια ίδιες παρεμβάσεις.
Γιώργος Παπατριανταφύλλου.
Υπ. Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου.
Αγαπάμε την Πόλη μας.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.