Βουλιαγμένη: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή λόγω του αγώνα Race for Autism




Το Race For Autism Gr διεξάγεται την Κυριακή 2 Απριλίου στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προωθώντας την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού που γιορτάζεται αυτή την ημέρα σε όλο τον κόσμο. Διοργανωτές του αγώνα είναι η ΑΜΚΕ Race for Autism Gr, μαζί με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επιπλέον ο αγώνας είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ενώ την τεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η MyRace.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των δρομέων, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή:

Εκκίνηση από την παραλία Καβουρίου:
Λεωφ. Καβουρίου – Λητούς – Πρωτέως – Ζεφύρου – Δημ. Λαμπράκη – Ηλίου – Ακτής – Λεωφ. Κων. Καραμανλή – Λεωφ. Αθηνάς – Κρόνου – Δημ. Λαμπράκη – Λεωφ. Καβουρίου- τερματισμός παραλία Καβουρίου (στο ύψος της Τρύπιας Βάρκας).

Οι παραπάνω δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί για τα οχήματα και η διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τους δρομείς, εκτός από την Λεωφ. Κων. Καραμανλή και  Λεωφ. Αθηνάς που θα κλείσει μόνο η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.



 Κατά μήκος όλης της διαδρομής θα υπάρχουν όργανα της τροχαίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και εθελοντές για να διευκολύνουν τη διεξαγωγή του αγώνα και να επιλύσουν τυχόν προβλήματα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.