Βουβός πόνος και ένα τεράστιο γιατί στην κηδεία της 19χρονης φοιτήτριας, Αναστασίας Παπαγγελή




Ανείπωτος πόνος και θλίψη στην κηδεία της 19χρονης φοιτήτριας Αναστασίας Παπαγγγελή που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε σήμερα στην Λυκούρια Καλαβρύτων τόπο καταγωγής της 19χρονης, η οποία συγκαταλέγεται στα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Η Αναστασία, επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας με προορισμό τη Θεσσαλονικη, όταν συγκρούστηκε με την εμπορική, στην κοιλάδα των Τεμπών.

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της Αναστασίας, είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 19χρονη φοιτήτρια της Γεωπονικής, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα. Πηγή: pelop.gr



Οι αδελφές της ντύθηκαν στα λευκά για της πουν το ύστατο χαίρε. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και η μεγαλύτερη αδελφή της θα ταξίδευε με τη μοιραία αμαξοστοιχία, όμως προτίμησε να δώσει έμφαση στο διάβασμα για τις σπουδές της στη συμπρωτεύουσα.

Η Αναστασία έμενε στο Παλαιό Φάληρο, ο πατέρας της Ηλίας Παπαγγελής είναι ορθοπεδικός και η μητέρας της εργάζεται και αυτή στον χώρο της Υγείας.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Υπάρχει ένα μεγάλο γιατί. Γιατί, γιατί να συμβεί αυτό στο αγγελούδι μας και σε όλα τα παιδάκια;» είπε το πρωί της Δευτέρας (6/3) ο θείος της άτυχης κοπέλας, Παναγιώτης Μπράβος, στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”

«Αυτό το μεγάλο γιατί είναι που έχει μείνει στους γονείς, τους φίλους και τους συγγενείς. Γιατί να συμβεί το 2023 να πηγαίνουν δύο τρένα το ένα πάνω στο άλλο;» αναρωτήθηκε ο θείος της άτυχης Αναστασίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.