Π.Φάληρο: Καταγγελία για εκφοβισμό και απόλυση εργαζομένης σε κέντρο ειδικών θεραπειών




Η Ομάδα Γυναικών Παλαιού Φαλήρου (μέλος της ΟΓΕ) καταγγέλλει την απαράδεκτη απόλυση και εκφοβισμό (και μάλιστα μπροστά σε παιδιά) εναντίον εργαζομένης σε κέντρο ειδικών θεραπειών στο Παλαιό Φάληρο επειδή διεκδίκησε να τηρηθούν οι όροι της σύμβασής της. Δείτε τι αναφέρουν:

Καταγγέλλουμε τη στάση των εργοδοτριών που κατά το προηγούμενο διάστημα, σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εργαζόμενους, τους ζητούσαν να επιστρέψουν τα χρήματα του δώρου των Χριστουγέννων και το επίδομα άδειας. Αφού η εργαζόμενη δεν υπέκυψε ούτε στους επακόλουθους εκβιασμούς για μείωση μισθού ούτε στις πιέσεις για παραίτηση, της ανακοίνωσαν την απόλυσή της.

Καταγγέλλουμε την τραμπούκικη συμπεριφορά της εργοδοσίας απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και απέναντι στους συνδικαλιστές που συγκεντρώθηκαν την ίδια και την επόμενη μέρα σε εξόρμηση έξω από το Κέντρο. Συγκεκριμένα, η εργοδοσία έστειλε ανθρώπους της που έβρισαν και έριξαν μπουκάλια με νερό στους συνδικαλιστές, ενώ κάλεσε και την αστυνομία που προχώρησε σε προσαγωγή 4 ατόμων, μεταξύ των οποίων και η εργαζόμενη στο κέντρο. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι. 

Στεκόμαστε στο πλευρό της εργαζόμενης και των συναδέλφων της. Απαιτούμε να μην απολυθεί η εργαζόμενη και να μην επιστραφεί κανένα ποσό που δικαιωματικά πιστώθηκε στους λογαριασμούς των εργαζομένων.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.