Νέα Σμύρνη: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 3χρονου σε παιδικό σταθμό




Στο μικροσκόπιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων βρίσκεται καταγγελία μητέρας ότι τραπεζοκόμος παιδικού σταθμού της Νέας Σμύρνης κατέβασε το παντελόνι του μπροστά στο 3χρονο παιδί της.

Το περιστατικό έγινε, σύμφωνα με την καταγγελία, στις 25 Ιανουαρίου, ενώ η καταγγελία περιήλθε σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ. δύο ημέρες αργότερα. Αρχικά η μητέρα απευθύνθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ωστόσο, την έρευνα ανέλαβε τελικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Στο μεταξύ ο 40χρονος τραπεζοκόμος απομακρύνθηκε από τη θέση του, έως ότου διαλευκανθεί τι έχει συμβεί. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο ieidiseis ότι παιδοψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. πήρε καταθέσεις από το 3χρονο παιδί, χωρίς όμως να είναι εφικτό να φωτιστεί περισσότερο η υπόθεση. Η δικογραφία παραμένει ανοιχτή και θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα όταν ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν, πάντως, ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα δεν προκύπτουν –τουλάχιστον προσώρας- στοιχεία σε βάρος του τραπεζοκόμου.

Πάντως, όπως εξηγούν οι ίδιες πηγές, η έρευνα είναι σε εξέλιξη και κανείς δε μπορεί να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για το τελικό αποτέλεσμα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.