“Μάστιγα οι συμμορίες ανηλίκων στις γειτονιές της Νέας Σμύρνης” λένε οι κάτοικοι (VIDEO)




Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 15χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από ανήλικους στη Νέα Σμύρνη. Οι δράστες στη συνέχεια τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν. Μιλούν στην κάμερα του Star αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα.

H ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου στη Νέα Σμύρνη μέσα στο σποίο βρήκε καταφύγιο το 15χρονο αγόρι στην προσπάθεια του να γλυτώσει από την συμμορία ανηλίκων που τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν, μίλησε στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

«Εδώ στον χώρο κάθισε το παιδί και του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες. Ήταν ματωμένος. Το παιδί είχε τρεις μαχαιριές στον μηρό, του δέσαμε το πόδι και καλέσαμε την Αστυνομία και το ασθενοφόρο», είπε.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ της περασμένης Κυριακής μέσα σε ένα παρκάκι. Ο 15χρονος καθόταν σε ένα παγκάκι όταν δέχθηκε την επίθεση ομάδας ανηλίκων. Ο νεαρός αντέδρασε και τότε οι δράστες τον μαχαίρωσαν στο πόδι και του πήραν το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο.



Το θύμα στην προσπάθειά του να γλυτώσει, κατέφυγε σε ενα ψητοπωλείο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων.

Οι αστυνομικοί το πρωί προσπάθησαν να βρουν τον τρόπο διαφυγής των δραστών αναζητώντας υλικό από κάμερες. Έψαξαν μέχρι και τις σχάρες των υπονόμων για να εντοπίσουν το μαχαίρι.

Ο 15χονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.

«Τους ξέρω. Τον τελευταίο μήνα έκανα παρέα μαζί τους. Έβγαλαν μαχαίρι και μου πήραν το κινητό. Μου ζήτησαν και χρήματα. Όταν αντέδρασα, με μαχαίρωσαν στο πόδι για να μην τους κυνηγήσω. Νόμιζα ότι ήταν φίλοι μου». είπε ο 15χρονος στον Alpha.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.