Θηλυκή συμμορία ξαφρίζει σπίτια στην Αττική (VIDEO)




Δύο γυναίκες πλησιάζουν την είσοδο πολυκατοικίας σε κεντρικό δρόμο στο Περιστέρι το πρωί της Δευτέρας.

Χωρίς να κινήσουν την παραμικρή υποψία, μπαίνουν στην πολυκατοικία και κατευθύνονται προς το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Η γυναίκα που μένει στο διαμέρισμα, σε κατάσταση σοκ, περιγράφει στο LIVE NEWS την εικόνα που αντίκρισε μόλις γύρισε σπίτι της.

«Εγώ γύρισα από τη δουλειά μου γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι και πάω να ανοίξω το σπίτι με τα κλειδιά. Βλέπω ότι η πόρτα δεν είναι κλειδωμένη. Είναι απλώς τραβηγμένη και κλειστή. Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω μέσα και βλέπω μία εικόνα σοκ. Βλέπω την μπαλκονόπορτα κλειστή και το σκυλί μου απ’ έξω».



Οι δύο γυναίκες ήξεραν πολύ καλά τι να κάνουν. Παρακολούθησαν τις κινήσεις των ανθρώπων που διαμένουν στον πρώτο όροφο και όταν είδαν πως αποχώρησαν, κατάφεραν να μπουν χωρίς καν να διαρρήξουν την πόρτα.

«Μπήκαν από την είσοδο του σπιτιού χωρίς να έχουν χαλάσει την κλειδαριά. Βλέπω ότι τα ντουλάπια του σπιτιού είναι όλα ανοιχτά, η ντουλάπα με χαρτιά πεταμένα κάτω στο πάτωμα. Παθαίνω σοκ όπως καταλαβαίνετε. Τηλεφωνώ και στον σύζυγο να έρθει γιατί έχω τρομάξει».

Έμειναν συνολικά 20 λεπτά μέσα στο διαμέρισμα. Όλη αυτήν τη διάρκεια, κλείδωσαν στο μπαλκόνι τον σκύλο της οικογένειας για να δράσουν ανενόχλητες.

«Μπήκαν στο σπίτι μου, στον προσωπικό μου χώρο, ψάχνανε τα ρούχα μου, ακουμπούσαν με τα χέρια τους τα πράγματά μου. Μου πήρανε σίγουρα το χρυσό μου το δαχτυλίδι που είχα πρόσφατα δώρο από τον μικρό μου και κάποια αλυσιδάκια.

«Είπαν ότι πουλούσαν χαρτομάντηλα»

Από το βίντεο ντοκουμέντο, ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας αναγνώρισε τις δύο γυναίκες. Είχαν προσπαθήσει πριν από τρεις μήνες να εισβάλουν στο διαμέρισμά της όσο εκείνη ήταν μέσα.

«Έχουν ξανά μπει αλλά όχι στο δικό μου σπίτι. Προσπάθησαν να ανοίξουν τον τρίτο όροφο αλλά άκουσε η γυναίκα τον θόρυβο, βγήκε στην πόρτα, τις είδε και της είπαν ότι μπήκαν για να πουλήσουν χαρτομάντηλα».

Στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, τα πρόσωπα των δύο γυναικών έχουν καταγραφεί, με τις Αρχές να το αναλύουν ώστε να βρεθούν σύντομα στα ίχνη της θηλυκής συμμορίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.