Tάσος Καμπάνης: Aυτός είναι ο δημοσιογράφος που έπεσε από σκάλα σε μετάδοση αγώνα (VIDEO)




Άγιο είχε ο καλός φίλος και συνάδελφος Τάσος Καμπάνης ο οποίος βρέθηκε στο κενό όταν υποχώρησε η σκάλα που τον στήριζε στο γήπεδο των Καλυβίων πριν τον αγώνα Αριστοτέλη Σκύδρας – ΟΦΗ για τη Volley League.

Προσπαθούσε να πάρει θέση για να κάνει τη μετάδοση του αγώνα αλλά η σκάλα υποχώρησε. Η καλή φυσική κατάσταση και η καθημερινή ενασχόληση με την πυγμαχία τον βοήθησε να έχει ευλυγισία και άμεσα αντανακλαστικά και να γλιτώσει τα χειρότερα.

Βλέποντας πως κινδυνεύει να πέσει κάθετα από ύψος 3 μέτρων, στροβιλίστηκε γύρω από τον άξονα της σκάλας και επέλεξε να πέσει πάνω στα τραπέζια και δικαιώθηκε.

Οι άνθρωποι του Αριστοτέλη και οι αθλητές των ομάδων του Αριστοτέλη και του ΟΦΗ έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ευτυχώς δεν χτύπησε, έκανε κανονικά τη μετάδοση του αγώνα και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γυμναστηρίου έμεινε ευτυχώς εις ανάμνηση της περιπέτειας του.



Μάλιστα και ο ίδιος ακούγεται να γελάει με τα πειράγματα των ανθρώπων του γυμναστηρίου που μετά τη λαχτάρα ξέσπασαν σε γέλια. Απολαύστε το βίντεο… #esap #volleyleague Τάσος Καμπάνης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.