O δήμαρχος Ηλιούπολης δίπλα σε πολυμελή οικογένεια που κινδύνευε να χάσει το σπίτι της




Πολυμελής οικογένεια της Ηλιούπολης, με την καθοριστική συμβολή του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, στο δικαστήριο, κατάφερε να σώσει το σπίτι της από πλειστηριασμό.

Με την χορήγηση προσωρινής διαταγής επετεύχθη αναστολή της εκτέλεσης του πλειστηριασμού! Η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου που είναι φίλη της οικογένειας, με ανάρτησή της, ευχαρίστησε δημόσια τον δήμαρχο. Δείτε τι αναφέρει ο Γιώργος Χατζηδάκης:

“Μέσα από τη θεσμική μου ιδιότητα καθημερινά έρχομαι σε άμεση επαφή με τον πολίτη και την καθημερινότητά του. Είναι θεμελιακή αρχή μου η προάσπιση και η προστασία των δικαιωμάτων του καθώς η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.
Με την πεποίθηση αυτή βρέθηκα σήμερα ως μάρτυρας στο Εφετείο Αθηνών, στην διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να ανασταλεί ο πλειστηριασμός της α΄κατοικίας οικογένειας της πόλης μας, ο όποιος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο νωρίς το πρωί!
Με τον αξιόμαχο Δικηγόρο κ. Δημήτρη Ηλία ενώσαμε δυνάμεις και επετεύχθη η αναστολή του Πλειστηριασμού με την χορήγηση προσωρινής διαταγής.
Μια νίκη που φώτισε την ήμερα όλων.”

Η ανάρτηση της Ειρήνης Νικολοπούλου:



“Αγκαλιάζω τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη – είμαστε στο εφετείο – εκείνος για να στηρίξει μια πολυμελή οικογένεια της περιοχής του που θα έχανε το σπίτι της σε πλειστηριασμό χθες παρότι ήταν πρώτη κατοικία και μοναδική και εγώ γιατί τυχαίνει να είμαι φίλη τους εδώ και 40 χρόνια Τον αγκαλιάζω γιατί του αξίζει μια αγκαλιά και πολλά συγχαρητήρια! Ήρθε ως μάρτυρας να βεβαιώσει στην εφέτη ότι η οικογένεια πράγματι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει και να αποπληρώσει το δάνειο της και πράγματι θα έπρεπε να δοθεί αναστολή της εκτέλεσης του πλειστηριασμού όπερ και εγένετο ! Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη χτες για αυτή την πολυαγαπημένη οικογένεια – χαμογελάμε και οι δύο , εκείνος γιατί έκανε το καθήκον του με τέτοια γλύκα ,ευγένεια, ανθρωπιά και ουσιαστική στήριξη στους ανθρώπους που στο κάτω κάτω ούτε συγγενείς του ήταν ούτε τίποτε άλλο, απλοί δημότες του Δήμου του Είσαι άρχοντας Γιώργο Χατζηδάκη και ο πρώτος πολίτης της Ηλιούπολης στην κυριολεξία

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια γιατί το αξίζετε.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.