Ποντάρουμε στο 1.88 στην Τρίπολη και στο «απόλυτο» της Καλλιθέας




Την επιστροφή στην κορυφή θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, στην Τρίπολη, σπάζοντας αρνητική παράδοση 6 αγώνων κόντρα στον Αστέρα. Στην Betsson Super League 2, η Καλλιθέα πάει για την 5η σερί εντός έδρας νίκη υποδεχόμενη την Ηλιούπολη.

Αυτά είναι τα καλύτερα online casino live!

656. Καλλιθέα – Ηλιούπολη (15:15)

Ξεκινάμε από την Betsson Super League 2. Η Καλλιθέα έχασε ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, παραχωρώντας 1-1 στον Απόλλωνα Σμύρνης. Πάντως, στην έδρα της είναι εξαιρετική, μετρώντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, στα οποία είχε συνολικά τέρματα 9-3. Νίκη… ανάσα πέτυχε η Ηλιούπολη, επικράτησε 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ και διεύρυνε τη διαφορά της από τη ζώνη υποβιβασμού. Τώρα ο ρόλος της είναι πολύ δύσκολος, πιστεύουμε πως η Καλλιθέα είναι σε θέση να διευρύνει το «απόλυτο» στην έδρα της.



➥ Ποντάρουμε στο 2.15 του άσου με Over 1,5.

665. Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (21:00)

Ανεβαίνουμε κατηγορία, ο Αστέρας βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη, με αδυναμία στο σκοράρισμα, έχει μόλις 14 γκολ έπειτα από 19 αγωνιστικές. Πολύ σφιχτή ομάδα, εντός έχει υποστεί μία ήττα (επίδοση 3-5-1) και διαθέτει την καλύτερη άμυνα (μαζί με την ΑΕΚ), με παθητικό 3 τέρματα. Ο Παναθηναϊκός έπεσε από την κορυφή μετά τη χτεσινή νίκη της Ενωσης και φυσικά θέλει να επανέλθει σε αυτή. Για να το πράξει χρειάζεται νίκη και να «σπάσει» αρνητικό σερί 6 αγώνων στην Τρίπολη (0-3-3).

➥ Ζόρικο ματς για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, επιλέγουμε το 1.88 του συνδυαστικού Χ2 & Under 3,5.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.