Παραλιακή: Αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον επιχειρηματία Γιώργο Χατζηβάσιλα




Τραγικό θάνατο βρήκε σε τροχαίο στην παραλιακή, που έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο επιχειρηματίας life & business coaching, Γιώργος Χατζηβάσιλας, 50 ετών. Το δυστύχημα έγινε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 21:10, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα από Πειραιά προς Γλυφάδα μετά τις στοές, στο σημείο που απεικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία, με μια μηχανή Aprilia Pegaso 650. Σύμφωνα με την Τροχαία Καλλιθέας υπάρχει εμπλοκή ενός αυτοκινήτου σκούρου χρώματος, τύπου σεντάν. Η έκκληση της Τροχαίας Καλλιθέας:

Την Πέμπτη 29.12.2022 και περί ώρα 21:10΄, επί της Λ. Ποσειδώνος στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου, δίκυκλη μοτοσικλέτα, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Καθόσον από τα μέχρι σήμερα συλλεχθέντα στοιχεία προκύπτει η εμπλοκή αυτοκινήτου σκούρου χρώματος, τύπου σεντάν, στο εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, στα τηλέφωνα 210-9542093, 210-9542062 και 210-9542003.

Ο Γιώργος Χατζηβασίλας, παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών, με καταγωγή από το Παραδείσι Ρόδου, τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα όπου και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Επρόκειτο για έναν εξαίρετο άνθρωπο, επαγγελματία και οικογενειάρχη, ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, ο 50χρονος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία ενώ επί 13 χρόνια είχε τη δική του εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας. Το τελευταίο καιρό ασχολούνταν με το life & business coach και είχε γράψει και βιβλίο.

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Χατζηβάσιλα σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία του Παραδεισίου αλλά σε ολόκληρη τη Ρόδο, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.