«Πέφτω, πέφτω» – Έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του και έκανε βουτιά θανάτου από ταράτσα της πολυκατοικίας




Ένας άνδρας 35 ετών στο Αγρίνιο πυρπόλησε αρχικά το σπίτι του και στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου από ταράτσα πενταόροφης πολυκατοικίας

Το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις11 το βράδυ της Δευτέρας. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 10:40 και έσπευσε για την κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα 1ου ορόφου. Το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο και οι πυροσβέστες εισήλθαν στο χώρο απο το μπαλκόνι όπου ανέβηκαν με σκάλα. Οι φλόγες έζωναν το σπίτι, μέσα ωστόσο δεν ήταν κανείς.


Ο νεαρός άνδρας είχε ήδη ανέβει στην ταράτσα αποφασισμένος να αυτοκτονήσει, ενδεχομένως έχοντας πρώτα κόψει τις φλέβες του. «Πέφτω, πέφτω», φώναζε και προέβη στο απονενοημένο διάβημα, έπεσε στο κενό και βρήκε φρικτό θάνατο.

Η τραγωδία σημειώθηκε μπροστά σε συγκλονισμένους συμπολίτες που ήταν στο δρόμο και στα μπαλκόνια. Φωναζαν καποιοι για να τον αποτρέψουν. Στην πτώση του αντέδρασαν με ουρλιαχτά και κραυγές.



Στον τόπο του συμβάντος, στο ύψος του 3ου γυμνασίου και του κοινόχρηστου χώρου με τα γηπεδάκια, κινητοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς το μοιραίο δεν μπορούσε να αποτραπεί.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Πηγή: www.agrinionews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.