Ο “Στησίχορος” πρωταγωνιστεί εδώ και 13 χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα του Αλίμου




Xωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά λόγια αλλά με πράξεις, εδώ και 13 χρόνια ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος “Στησίχορος”, πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα του Αλίμου.

Και αυτό οφείλεται πρωτίστως στους ανθρώπους του. Ο πρόεδρος Λευτέρης Κορναράκης, η αντιπρόεδρος Σταυρούλα Μακρή, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Βέργης και η δασκάλα Βασιλεία Κορναράκη, αθόρυβα, έχουν μετατρέψει την αίθουσα του Ομίλου, στην οδό Δωδεκανήσου 57, στο Άνω Καλαμάκι, σε κοιτίδα πολιτισμού, μπολιάζοντας τη νεολαία της πόλης με γνώσεις και αξίες μέσα από τα μαθήματα παραδοσιακών χορών. Στην κοπή της βασιλόπιτας που έγινε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε όλα τα μέλη του “Στησίχορου” και έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Βέργη.

“Ευχαριστούμε όλους σας για την όμορφη δουλειά που κάνετε και όσα προσφέρετε στην τοπική κοινωνία. Θέλω να τονίσω πως ο Γιάννης Βέργης είναι πάντα στυλοβάτης στην προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για τα θέματα πολιτισμού ενώ ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα της Δημοτικής Αστυνομίας είναι ένας αφανής ήρωας που όμως του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.