Νέα Σμύρνη: Παράσταση νίκης του Γιώργου Κουτελάκη




Στην μεγαλύτερη σε συμμετοχή πολιτών εκδήλωση κοπής πίτας στην ιστορία της πόλης, στο κατάμεστο και με όρθιούς μεγάλο Αμφιθέατρο του ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ (750 θέσεων), έκοψε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 7μμ την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ο Σύλλογος Ν.Σμύρνης «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» του οποίου Πρόεδρος είναι ο Γιώργος Κουτελάκης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γ.Κουτελάκης επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο καταχειροκροτούμενος ότι «Είμαι και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη διοίκησης της πόλης μας ξανά, για να την βγάλουμε από το τέλμα της αδράνειας, της αναποτελεσματικότητας και των προσωπικών ιδιοτελειών».

Την πίτα ευλόγησε ο Προϊστάμενος του Ναού των Αγίων Αναργύρων πατέρας Δημήτριος. Ακολούθησε Μουσικό αφιέρωμα στη ΣΜΥΡΝΗ, σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος ακούστηκαν σύγχρονα έντεχνα τραγούδια αναφοράς στην Σμύρνη και την Μικρασία από την Ντ.Αθανασίου συνοδεία πιάνου και στο δεύτερο παρουσιάστηκαν ΣΜΥΡΝΑΙΪΚΑ τραγούδια από το 7μελές Συγκρότημα παραδοσιακών οργάνων «ΑΠΗΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΣ».

Μεταξύ του πρώτου και του δεύτερο μέρους, ο Σύλλογος ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΠΕΤΡΟΥ ΛΙΝΑΡΔΟΥ με πλακέτα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ που παρέλαβε ο γιός του Νίκος Λινάρδος, που παραβρέθηκε και χαιρέτησε και την εκδήλωση. ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ έλαβε από τον Σύλλογο ο Ερευνητής –Ιστορικός- Συγγραφέας και Διδάκτορας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ΒΛΑΣΗΣ ΑΓΤΖΙΔΗΣ.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Μπαλάφας, η υποψήφια Βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο Νότιο Τομέα Αθήνας Ι.Γκελεστάθη. Η πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια Δήμαρχος Ν.Σμύρνης Ν.Κατσέλη απέστειλε και αναγνώστηκε θερμή επιστολή στήριξης, όπως επίσης και η πρώην Υποψήφια Δήμαρχος και επι σειρά ετών Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μ.Ιακωβάκη που απουσίασαν λόγω ίωσης. Παραβρέθηκαν ακόμα ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΣΤΡΟΦΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ» Θ.Παυλόπουλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία για την Νέα Σμύρνη» Γ.Λαρίσσης, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ- ΒΙΩΣΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ με την πρώην Ειδική Γραμματέα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μ.Καραβασίλη και τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Γ.Τουρλίδη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας Λ.Λασκαρίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο μας Μ.Αγγελίδου, Κ.Αναγνωστόπουλος, Κ.Κουτετέ, Ε.Κασίμη, Ν.Γαλανοπούλου, Δ.Φερεντίνος, Γ.Γουρναρόπουλος, Μ.Δεκούλου και Β.Βαλαβάνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «ΣΤΡΟΦΗΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ» Μ.Μουζάλας και Α. Κωνσταντινίδου, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ Ν.Βέλης, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ Μ.Σακελαρίσης, ο Πρόεδρος της «ΈΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ» Ν.Περαθωράκης, η Πρόεδρος της ΈΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ «ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» Π.Χρυσοχοίδου, η Πρόεδρος της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ Ν.Σμύρνης Ντ.Κασημέρη,ο Πρόεδρος του ΕUROPALSO και μέλος του Δ.Σ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ.Ζηκόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ν.Κατρανίδου, η Γενική Γραμματέας της ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ Κ.Πούλιου, ο πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ.Καρούμπας, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Θ.Σταυριανίδης, Θ.Μάντζιος, Φ.Μουτοπούλου, Α.Αθανασίου, Δ.Μπίσαλας, η συγγραφέας και Ι.Καπάνταη, Καθηγητές Πανεπιστημίων κ.ά. Πηγή: Nea Smyrni News Πηγή φωτό: Ελένη Γρηγοριάδου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.