Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής – Η οικογένεια δωρίζει τα όργανά του




Κλινικά νεκρός είναι ο Δημήτρης Σκόνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην μονάδα ανάνηψης του νοσοκομείου του Ρίου.

Η θεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Μαρία Σταθά Δελδήμου ανάρτησε την άσχημη είδηση:

«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια μου και η οικογένειά του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο θα μεταβεί στο νοσοκομείο για να παραλάβει την καρδιά του 22χρονου, ενώ το ήπαρ και οι νεφροί θα μεταμοσχευθουν σε ασθενείς του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου.



Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Δημήτρης Σκόνδρας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο Λάππα και στο Πάτραι, ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία, ενώ είναι ανιψιός του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Πετρούτσου, ο οποίος ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την κατάστασή του.

Η οικογένειά του Αχαϊκού αποχαιρετά με ανάρτησή της στο Facebook τον 22χρονο Δημήτρη: Δυστυχώς ο Δημήτρης δεν τα κατάφερε και δεν είναι μαζί μας! Δημήτρη ήσουν ένας επίγειος Άγγελος τώρα είσαι Άγγελος στον ουρανό. Καλό παράδεισο από την πρώτη σου ομάδα τον Αχαϊκό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.