Ενθουσιασμένο το προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών Αλίμου από τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών




Ξεκίνησαν τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στο προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, με αφετηρία τους Σταθμούς της Θουκυδίδου – Φαν Βαϊκ – Ταξιαρχών.

Μετά το τέλος των σεμιναρίων θα υπάρχουν τουλάχιστον 2 πιστοποιημένοι παιδαγωγοί σε κάθε κτήριο ενώ όλοι θα έχουν αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις Πρώτων Βοηθειών!

Δείτε το δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Μαρία Αραπάκη: “Βλέποντας όσα συμβαίνουν αλλά και η ατέρμονη αγάπη μας για τα παιδιά και το συνάνθρωπο, μας οδήγησε να πάρουμε την πρωτοβουλία αυτή, ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε πιο εύκολα κρίσεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία και σιγουριά αλλά και οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε εμάς…από σήμερα να έχουν ένα λόγο παραπάνω να είναι ήρεμοι όταν θα τα αφήνουν στα χέρια μας!

Ήταν εντυπωσιακό το γεγονός ότι όλο το προσωπικό (των σταθμών που συμμετείχαν) έκατσε με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό να παρακολουθήσει, κρατούσαν σημειώσεις, ζήτησαν να έχουμε και κάποιο εγχειρίδιο η και σχετικές αφίσες σε κάθε κτήριο, έβγαζαν φωτογραφίες και κάθε λίγο άκουγα να λένε μεταξύ τους: “ήθελα να το παρακολουθήσω πολύ αυτό” , “θα ήταν πολύ καλό ανά τακτά χρονικά διαστήματα να το επαναλαμβάνουμε” κ.α !



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.