Γιώργος Καμπουρίδης: Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, στην Ηλιούπολη, ο Έλληνας “Κένι Ρότζερς”




Με τον εφιάλτη του πλειστηριασμού της μοναδικής του κατοικίας στην Ηλιούπολη βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής της δεκαετίας του 90’ Γιώργος Καμπουρίδης, γνωστός και σαν ο Έλληνας Κένι Ρότζερς, λόγω της ομοιότητάς του με τον Αμερικανό θρύλο της κάντρι. Η ηλεκτρονική διαδικασία έχει οριστεί για τις 8 Φεβρουαρίου.

Το σπίτι των 53 τετραγωνικών μέτρων, όπου ζει ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του Άσπα, βρίσκεται στον 2ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας χτισμένη το 1974, με την πρώτη τιμή προσφοράς σύμφωνα με την εκτίμηση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο να έχει οριστεί στις 83.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το ζεύγος Καμπουρίδη είχε λάβει το 2003 ένα δάνειο ύψους 32.500 ευρώ από τραπεζικό οργανισμό και ως υποθήκη είχε βάλει το συγκεκριμένο διαμέρισμα, το οποίο είχε αφήσει μετά τον θάνατο της στην κόρη της, η μητέρα της συζύγου του τραγουδιστή. Εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών όμως που αντιμετώπισαν στην πορεία κάποιες από τις δόσεις παρέμειναν ανεξόφλητες με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν μέχρι σήμερα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, οι οποίες αγγίζουν το ποσό των 21.200 ευρώ που διεκδικεί με τον πλειστηριασμό του ακινήτου ο επισπεύδων που είναι εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων Δανείων και Πιστώσεων.

Όπως αναφέρει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού ο 84χρονος σήμερα τραγουδιστής και η σύζυγος του είχαν κάνει ένα δικαστήριο, προκειμένου να αναβάλλουν την διαδικασία που δεν έφερε όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα:  «Ο Γιώργος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας εξαιτίας του σακχαρώδους διαβήτη που τον ταλαιπωρεί χρόνια. Μαζί με λίγους φίλους προσπαθήσαμε μέσα από κάποιες τιμητικές βραδιές που κάναμε να μαζέψουμε κάποια χρήματα, ωστόσο πέρα από τους δικηγόρους δεν πληρώθηκε κάτι άλλο. Όπως γνωρίζω το χρέος μέσα σε τέσσερις μήνες έχει αυξηθεί στις 28χιλ ευρώ. Ο Γιώργος ζει πια με μια σύνταξη των 600 ευρώ.



 Ο δικηγόρος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την επισπεύδουσα εταιρεία αλλά δεν έδειξαν κάποια ενδιαφέρον στην πρόταση που τους έχει κάνει. Ουσιαστικά αυτό που θέλει ο Καμπουρίδης για να σώσει το σπίτι του είναι να δώσει ένα ποσό των 5χιλ ευρώ που συγκεντρώθηκε από φίλους και γνωστούς και τα υπόλοιπα να τα βάλει σε μια ρύθμιση. Σε μια τέτοια περίπτωση αυτοί ζητάνε τα μισά λεφτά και τα υπόλοιπα σε δόσεις, όμως το ζευγάρι δυσκολεύεται. Για να τα βγάλουν κάπως πέρας βγήκε στην δουλειά σε αυτή την ηλικία η σύζυγος του η Άσπα. Πρέπει να βρεθεί μια άκρη γιατί είναι κρίμα να βρεθούν στο δρόμο δυο ηλικιωμένοι άνθρωποι». Θάνος Μακρογαμβράκης – protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.