Βούλα: Εδώ έγινε το τροχαίο με τη μαθήτρια – “Δεν πρόλαβα να σταματήσω” είπε η οδηγός (VIDEO)




Μία μαθήτρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Πέμπτης, στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικές πηγές, η 15χρονη έχει σπάσει το χέρι και το πόδι της. Δείτε το βίντεο από το OPEN τη στιγμή της παράσυρσης:

Το τροχαίο έγινε όταν η οδηγός ενός αυτοκινήτου με κατεύθυνση προς Αθήνα έστριψε δεξιά παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να παρασύρει την 15χρονη μαθήτρια της Α’ Λυκείου, που περνούσε τη διάβαση πεζών για να πάει στο σχολείο της, Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η οδηγός του ΙΧ σταμάτησε αρκετά μέτρα παρακάτω. Ήταν σε κατάσταση σοκ και μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τα ανήλικα παιδιά της. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο σε 10 λεπτά την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού”. Από την πρώτη στιγμή στον τόπο του τροχαίου βρέθηκαν στελέχη του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενώ οι γονείς της 15χρονης ενημερώθηκαν για το τροχαίο από το σχολείο της. Στο σημείο υπάρχει διάβαση πεζών με φανάρι. Αλλά, είναι από τα σημεία που οι “βιαστικοί” οδηγοί περνάνε με κόκκινο.

Πηγή φωτό: iefimerida.gr

Δείτε τι δήλωσε στην ΕΡΤ αυτόπτης μάρτυρας:

«Είδα ένα αυτοκίνητο να χτυπά έναν πεζό, δεν ήξερα τότε ότι ήταν ένα παιδί, και να το πετά στον αέρα πάνω από το ύψος του καπό. Η μαθήτρια έπεσε κάτω, αλλά όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν αρκετά δυνατό το χτύπημα. Η κοπέλα ήταν μπρούμυτα αρχικά και μετά κατάλαβα ότι είχε τις αισθήσεις της. Ήταν τραυματισμένη στο πρόσωπο» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε ότι το ασθενοφόρο έφτασε πολύ γρήγορα και ότι ένας δημοτικός υπάλληλος που περνούσε από το σημείο βοήθησε πάρα πολύ.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.