Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα υδροδότησης




Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα υδροδότησης που παρατηρήθηκαν από το πρωί της Κυριακής σε αρκετές περιοχές της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, λόγω προβλήματος δυσλειτουργίας σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης, υπήρξαν διακοπές στο κέντρο της Αθήνας, όπως και σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριο κ.α., αλλά πλέον (λίγο μετά τις 17:00) η υδροδότηση επανέρχεται σταδιακά.

Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ
«Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει ότι με άμεσους και λειτουργικούς χειρισμούς αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση σε περιοχές της Αθήνας, του Νέου Κόσμου, της Νέας Σμύρνης, της Δάφνης, της Καλλιθέας και του Αγίου Δημητρίου, μετά από δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συντήρησης κεντρικής δεξαμενής. Η ΕΥΔΑΠ ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού από την έκτακτη διακοπή της υδροδότησης», ανέφερε ανακοίνωση της εταιρείας.

Νωρίτερα η ΕΥΠΑΔ με ανάρτηση στο twitter ανέφερε ότι το πρόβλημα αφορούσε δυσλειτουργία σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης.



“Σας ενημερώνουμε ότι η υδροδότηση στις περιοχές Αθήνα, Ν. Κόσμο, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριο επανέρχεται σταδιακά, μετά την άμεση αποκατάσταση προβλήματος δυσλειτουργίας σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση”

Μάλιστα, εξαιτίας του μεγάλου φόρτου των αναφορών προς την ΕΥΔΑΠ των πολιτών που δεν είχαν νερό, η ιστοσελίδα της εταιρείας και η ενότητά της για τις βλάβες… έπεσαν και δεν λειτουργούσαν κανονικά.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα υδροδότησης

  • 09/01/2023 at 12:48 πμ
    Permalink

    Και στον Άλιμο γιατί το νερό έβγαινε θολό και κίτρινο;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.