Αποκάλυψη – βόμβα του Κονδύλη για το τρίγωνο της λάσπης




Σε μία αποκάλυψη – βόμβα προχώρησε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023.

Αναφερόμενος στο θέμα του λαθρόβιου εντύπου που είναι γεμάτο ασύλληπτα ψέματα και χυδαιότητες, αποκάλυψε ότι ο αληθινός υπεύθυνος της «εφημερίδας», που κρύβεται πίσω από ένα ανύπαρκτο ψευδώνυμο, έχει τον ίδιο δικηγόρο που έχει ένα παραλιακό κατάστημα. Ο ίδιος δικηγόρος εκπροσωπεί και δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας.

“Και οι τρεις, εκδότης, δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος από κοινού κάνουν εμφανίσεις σε παραλιακό κατάστημα και γράφουν. Μιλάμε για κανονική συμμορία” είπε ο δήμαρχος

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου καταδίκασε με ψήφισμα την επίθεση στον δήμαρχο με συκοφαντίες και χυδαιότητες από ανώνυμα λασπολογικά έντυπα. Δείτε το ψήφισμα:



Το δημοτικό συμβούλιο Αλίμου αποδοκιμάζει πολιτικά και καταδικάζει απερίφραστα το νοσηρό φαινόμενο που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα στην πόλη δηλαδή να διανέμονται και να κυκλοφορούν ανώνυμα λασπολογικά έντυπα με συκοφαντίες και χυδαιότητες σε βάρος του δημάρχου ή και άλλων προσώπων αιρετών ή μη. Τα φαινόμενα αυτά, εκτός του ότι είναι αξιόποινα, αμαυρώνουν την τοπική πολιτική ζωή, εξευτελίζουν τον δημόσιο βίο, απαξιώνουν την πολιτική, γεμίζουν με δηλητήριο και τοξικότητα την κοινωνία και αποτελούν το χειρότερο παράδειγμα ιδώς για τη νέα γενιά. Καλούμε όλες τις υγιείς πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις καθώς και όλες τις αρμόδιες αρχές να απομονώσουμε και να εκξαλείψουμε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα που βλάπτουν τους πάντες και τα πάντα και εξυπηρετούν μονάχα άνομα πολιτικά επιχειρηματικά ή άλλα συμφέροντα.

Από την ψηφοφορία απείχε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Άλιμος εδώ ζούμε”, Δημήτρης Δόγκας ενώ λευκό ψήφισε η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλίμου, Ευαγγελία Κορομπίλη.

Ανδρέας Κονδύλης: Στις 8 Οκτωβρίου τους δίνω ραντεβού στην κάλπη

“Ορισμένοι πολιτικοί μας αντίπαλοι, κάποιοι από αυτούς βρίσκονται μέσα στο δημοτικό μας συμβούλιο, κάποιοι είναι εκτός, στενοχωρημένοι και δυσαρεστημένοι από την αποδοχή του έργου μας, και επειδή δεν έχουν όραμα, στόχο και προτάσεις για την πόλη μας, επενδύουν στη λάσπη, στην αθλιότητα, στο ψέμα, στη χυδαιότητα, στην τοξικότητα, στο δηλητήριο, ανοίγοντας το δρόμο για τις πιο επικίνδυνες δυνάμεις” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

“Προσπαθούν να πλήξουν την διοίκηση με τον μόνο τρόπο που ξέρουν. Τον καθαρόαιμο γκεμπελισμό. Αναφέρομαι στην ανώνυμη, παράνομη, κίτρινη, χυδαία και συκοφαντική φυλλάδα που με μεγάλα έξοδα τύπωσαν και διανέμουν πόρτα πόρτα σε σελοφάν.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν συμφέροντα να εξυπηρετήσουν θέλω να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι σε όλη τη μειοψηφία της αντιπολίτευσης. Αναφέρομαι σε ορισμένα μέλη της αλλά και σε δυνάμεις εκτός δημοτικού συμβουλίου τόσο πολιτικές όσο και επιχειρηματικές. Είναι τέτοια η κατάντια τους που δεν ντρέπονται να συνεργαστούν και με ανθρώπους του υποκόσμου. Με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου που μπαινοβγαίνουν στις φυλακές. Που είναι καταδικασμένοι για ποινικά αδικήματα και είναι έξω με αναστολή. Από την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου καλέσαμε την αντιπολίτευση να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές. Με έκπληξη είδαμε άτομα και παρατάξεις να βγάζουν ανακοινώσεις που ούτε λίγο ούτε πολύ υιοθετούσαν και αναπαρήγαγαν τις χυδαιότητες και τα ψέματα. Και μάλιστα με κάλεσαν να απαντήσω και δημοσίως για τα λιβελογραφήματα αυτά. Δηλαδή νομιμοποιούν το περιεχόμενο και το φέρνουν από τον πάτο του υπονόμου στο κέντρο της πολιτικής ζωής. Και ζητούσαν να απαντήσω ενώ από την πρώτη στιγμή είχα διαψεύσει κάθε λέξη. Να το συζητήσουμε εδώ στο δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή να κολυμπήσουμε όλοι μαζί στη λάσπη, να κάνουμε όλο τον Άλιμο ένα απέραντο βούρκο. Στις 8 Οκτωβρίου τους δίνω ραντεβού στην κάλπη. Εμείς με το έργο μας και την αγάπη για την πόλη μας και αυτοί στη λάσπη και τη βρωμιά τους.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.