Αλλού τουρτουρίζουν από το κρύο και στο δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου κάνουν προπόνηση με θερμοκρασίες ζηλευτές




Mπορεί σε άλλα δημοτικά κολυμβητήρια της Αττικής, όπως του όμορου δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, να υπάρχουν ακυρώσεις στις προπονήσεις λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας που έχει το νερό της πισίνας, στον Άλιμο όμως οι συνθήκες είναι ιδανικές! 26,3 βαθμοί Κελσίου στη μεγάλη και 31, 6 στη μικρή είναι θερμοκρασίες ζηλευτές. Να σημειώσουμε ότι πριν από τέσσερις ημέρες που δεν είχαν πιάσει για τα καλά τα κρύα, η θερμοκρασία στην πισίνα της Αργυρούπολης ήταν τέτοια που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μη γίνουν προπονήσεις. “Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι λόγω της κακοκαιρίας και της χαμηλής θερμοκρασίας της πισίνας δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι προπονήσεις όλων των τμημάτων. Ευχαριστούμε Το Δ.Σ.”

Τον περασμένο Δεκέμβριο τα προβλήματα με το νερό στο δημοτικό κολυμβητήριο Αργυρούπολης ήταν πολλά με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 23 βαθμούς.

Πως τα καταφέρνουν όμως στον Άλιμο; Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αντωνάκης που είναι και υπεύθυνος του δημοτικού κολυμβητηρίου εξηγεί στο notia.gr:

“Όπως είχε διαβεβαιώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, το Δημοτικό Κολυμβητήριο δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κλείσει λόγω αύξησης της τιμής του φυσικού αερίου. Ενδεχομένως να πηγαίναμε σε άλλες μορφές ενέργειας οικονομικότερες, όμως μετά από μια έρευνα αγοράς δεν χρειάστηκε να γίνει αυτό.
Προσπαθούμε να εξοικονομούμε ενέργεια με άλλους τρόπους π.χ κάλυμμα Πισίνας, φώτα led σε όλες τις εγκαταστάσεις μας και γενικότερα εξοικονόμηση του νερού και του ρεύματος .
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι μια σοβαρή εγκατάσταση που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη πολλές ομάδες ανθρώπων έτσι και εμείς με την σειρά μας καλούμαστε να αντιμετωπίζουμε την κάθε κρίση με την ανάλογη υπευθυνότητα απέναντι στους δημότες μας”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.