Έχει γκολ σε «Βικελίδης» και «Καμπ Νου»




Ξεχωρίζει από το πρόγραμμα ο επαναληπτικός στο «Βικελίδης» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ωραίο ματς το Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ, με τους φιλοξενούμενους να είναι… καυτοί (έχουν 9 σερί νίκες), αλλά να βλέπουν εφιάλτες στην έδρα της Μπάρτσα.

Αν η απορία σου είναι «τι να παιξω σημερα» μπες εδώ!

791. Άρης – Ολυμπιακός (19:30)

Ξεκίνημα από τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου. Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 στο πρώτο ματς, ο Άρης θέλει νίκη με 2 γκολ και άνω διαφορά για να προκριθεί, αν το πράξει με 1 γκολ διαφορά τότε το ματς οδηγείται σε παράταση. Ανεβασμένος από τη νίκη 3-0 επί του Βόλου ο γηπεδούχος, αλλά με… μπερδεμένα αγωνιστικά νέα: Ο Μαντσίνι «κλείνει» στον Παναθηναϊκό και παρ’ ότι είναι στην αποστολή, πιθανόν να μην αγωνιστεί, εκτός οι Καμάτσο, Καμαρά, μέσα, αλλά όχι στο 100% ο Πάλμα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το 1-1 στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο, αποτέλεσμα που του έβαλε πίεση. Αλλαγές στην 11άδα και κατά πάσα πιθανότητα χωρίς το σχήμα με τα τρία «δεκάρια» ετοιμάζει ο Μίτσελ. Ο Άρης δεν έχει άλλη επιλογή από το να ψάξει το γκολ. Ωστόσο, η άμυνά του δεν εμπνέει σιγουριά.



➥ Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει να στραφούμε στο Over, έστω και το ασιατικό Over 2 σε απόδοση 1.75.

711. Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ (22:00)

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Ισπανίας. Η Μπαρτσελόνα πήρε κυνική νίκη 1-0 επί της Χετάφε και συνεχίζει να προπορεύεται στο πρωτάθλημα. Στα 11 ματς έχει φτάσει το αήττητο σερί της (8-3-0). Έχει την κομβική επιστροφή του ηγετικού φορ Λεβαντόβσκι. Εντυπωσιακή η Σοσιεδάδ, μετράει 9 διαδοχικές νίκες μετά και το 2-0 στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Δραματική η παράδοσή της στην έδρα της Μπάρτσα, όπου έχει ηττηθεί στις 26 πιο πρόσφατες επισκέψεις της. Πάντως, η τωρινή της κατάσταση προμηνύει πως θα βάλει δύσκολα στο φαβορί της αναμέτρησης και μπορεί τουλάχιστον να σκοράρει.

➥ Το G/G πληρώνει 1.91.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.