Nίκος Δένδιας: Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές




Στην Αθήνα επέστρεψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά το επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης που είχε στις 7 το πρωί της Πέμπτης (29/12) την ώρα που παρακολουθούσε την Θεία Λειτουργία στην ιερά Μονή Ξενοφώντος στο Άγιο Όρος.

«Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου. Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση και εντυπωσιασμένος από όσα είδα και άκουσα από την 1η επίσκεψη ΥΠΕΞ στο #ΆγιονΌρος τα τελευταία 11 χρόνια. Δεσμεύθηκα να επιστρέψω σύντομα», γράφει ο Νίκος Δένδιας στο twitter

Ο υπουργός Εξωτερικών που τραυματίστηκε ελαφρά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το γιατρό του Κέντρου Υγείας Καρυών. Στη συνέχεια ο Νίκος Δένδιας επέστρεψε για προληπτικούς λόγους στην Αθήνα ακυρώνοντας το υπόλοιπο της επίσκεψής του στο Άγιο Όρος. Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση της υγείας του υπουργού Εξωτερικών δεν εμπνέει καμία ανησυχία και η επιστροφή στην Αθήνα είναι μια κίνηση που γίνεται πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις για προληπτικούς λόγους.



Όπως έγινε γνωστό ο υπουργός Εξωτερικών είχε επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης λόγω της κούρασης και της ορθοστασίας στη Θεία Λειτουργία που είχε ξεκινήσει στις 4 τα ξημερώματα.

Θυμίζουμε πως η επίσκεψή του ξεκίνησε χθες με μια περιπέτεια, καθώς λόγω πυκνής ομίχλης, το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.