Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη στον Άλιμο – Δύο τραυματίες (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα μαύρο Yaris αναζητούν οι αστυνομικοί, ο οδηγός του οποίου προκάλεσε τροχαίο λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στο Άνω Καλαμάκι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Αυτόπτες μάρτυρες πρόλαβαν και συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του ΙΧ και ο εντοπισμός του ασυνείδητου οδηγού είναι θέμα χρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, το τροχαίο έγινε στην οδό Δωδεκανήσου, στο ύψος της διασταύρωσης με την Χαριλάου Τρικούπη, στο ρεύμα προς λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ένα μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν ένας νεαρός και μία κοπέλα ανέβαινε την Δωδεκανήσου όταν ξαφνικά βγήκε από τη Χαριλάου Τρικούπη για να στρίψει αριστερά ένα μαύρο Yaris.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι δύοι νέοι βρέθηκαν αιμόφυρτοι στο οδόστρωμα. Γιατροί που έχουν ιατρεία στο κτίριο της οδού Χαριλάου Τρικούπη 1, έτρεξαν αμέσως για να τους προσφέρουν τις Πρώτες Βοήθειες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στον τόπο του τροχαίου τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός του Yaris, ηλικίας περίπου 30 ετών, αντί να σταματήσει πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε με το φτερό του αυτοκινήτου να σέρνεται στον δρόμο από τη σύγκρουση.

Αυτόπτες μάρτυρες πρόλαβαν και συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας και τον έδωσαν στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις αναζητήσεις. (Πηγή φωτό: Μιχάλης Μιχαλόπουλος)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.