Νέα Σμύρνη: Ο εκτελεστής μαζί με τον συνεργό του λίγο πριν το μακελειό (VIDEO)




Νέο βίντεο ντοκουμέντο, με τον δράστη που πυροβόλησε και σκότωσε δυο άνδρες σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης, παρουσίασε ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να επιβαίνει σε μηχανή που οδηγεί συνεργός του. Eίναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον εκτελεστή της Νέας Σμύρνης με τον συνεργό του.

Oι αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από κάμερα επιχείρησης δείχνουν τους δύο άνδρες να σταματούν 200 μέτρα από την καφετέρια που κάθονταν τα δυο θύματα της επίθεσης.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, η μηχανή σταματά και ο μαυροφορεμένος άνδρας κατεβαίνει και κατευθύνεται με γοργό βήμα προς την καφετέρια της πλατείας.



Μέσα σε δυο λεπτά έχει φθάσει στην καφετέρια όπου πυροβόλησε εν ψυχρώ τους δύο άνδρες. Στη συνέχεια βγήκε τρέχοντας από το κατάστημα αφήνοντας πίσω του δυο νεκρούς άνδρες και μια γυναίκα τραυματισμένη από αδέσποτη σφαίρα.

Στο βίντεο φαίνεται πως ο συνεργός του εκτελεστή δεν έχει σβήσει τη μηχανή και μοιάζει σαν να ακολουθεί τον δράστη έως το σημείο που θα τον παραλάβει μετά την εκτέλεση.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 βλέπετε τα δύο θύματα να κάθονται σε άλλη καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, πριν από την εκτέλεσή τους, πράγματα που σημαίνει ότι ο εκτελεστής ήξερε ακριβώς το δρομολόγιό τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν συλλέξει μεγάλο όγκο βιντεοληπτικού υλικού και έχουν χαρτογραφήσει το δρομολόγιο διαφυγής των δυο ανδρών που αναζητούνται.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.