Νέα Σμύρνη: Η Δήμητρα Νάνου υποψήφια δήμαρχος με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας




Οριστική είναι η απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα της Αττικής, Δήμητρας Νάνου, να διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του parapolitika.gr, η αντιπεριφερειάρχης που «μετακομίζει» από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει εξασφαλίσει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητά της, ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023.

Η Πειραιώς μάλιστα πιστεύει πολύ στις δυνάμεις της κ. Νάνου, η οποία πριν εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, είχε εκλεγεί τρεις φορές δημοτική σύμβουλος της Νέας Σμύρνης, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος σε σημαντικά χαρτοφυλάκια.

Όπως αναφέρουν πηγές της Πειραιώς, η συνεπής αυτοδιοικητική πορεία της Δήμητρας Νάνου συνέβαλε στο να εξασφαλίσει την στήριξη της ΝΔ για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ενώ τον λογικό προβληματισμό του είχε εκφράσει ο Γιώργος Πατούλης, καθώς η νυν αντιπεριφερειάρχης αποτελεί ένα από τα «δυνατά του χαρτιά» στα νότια προάστια της Αθήνας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.