Γλυφάδα: Αναζητούν γυναίκα που τραυμάτισε με μαχαίρι το γιο του συντρόφου της




Αναστάτωση προκάλεσε κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, για σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό ατόμου απο αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή της Γλυφάδας με τη δράστιδα να διαφεύγει

Αναζητήσεις για 57χρονη γυναίκα η οποία τελεί υπό έξαρση ψυχικής ορμής, καθώς προηγουμένως έπληξε με οικιακό μαχαίρι το γιο του (πρώην) συντρόφου της, τον τραυμάτισε στο λαιμό και αποχώρησε από το σημείο. Στην περιοχή της Γλυφάδας και εξωτερικά της οικίας επί της 34ης στα Σούρμενα, μετέβησαν πληρώματα περιπολικών.

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, με κλήση του πατέρα, στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης (27/12-23.15) ο γιος του δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τη σύντροφο του (κατ άλλες πληροφορίες από τη μητέρα του).

Ο 28χρονος κατάφερε να αφοπλίσει τη γυναίκα, η οποία απέρριψε το μαχαίρι, και φέρεται να διέφυγε από το σημείο του αιματηρού επεισοδίου. Ο ίδιος αν και τραυματίας, ενημέρωσε τον πατέρα του, ο οποίος ζήτησε συνδρομή της Αστυνομίας, καθώς όπως ανέφερε ο γιος του είχε κλειδωθεί για να αποφύγει τη μανία της γυναίκας σε γραφείο ορόφου.



Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν πληρώματα του τομέα και του ΤΑ Γλυφάδας, καθώς η γυναίκα φέρεται σύμφωνα με την αρχική πηγή του NantiaReport.gr, να είχε καταφύγει απο το κλιμακοστάσιο στην ταράτσα του εμπορικού κέντρου. Σε έρευνα στο χώρο οι Αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν το μαχαίρι, ενώ διασώστες του ΕΚΑΒ ανέλαβαν την φροντίδα του τραυματία. Από επιτόπια ενημέρωση, ο 28χρονος έχει δεχθεί πλήγμα στο λαιμό με σχετικά καλή κλινική εικόνα.

Στο σημείο μετέβησαν εκτός από τα πληρώματα της ΕΛΑΣ και διασώστες του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.