Τρόμος για νεαρή υπάλληλο: Ληστές την έδειραν άγρια, την μαχαίρωσαν και την πέταξαν στο πεζοδρόμιο (VIDEO)




Συγκλονίζουν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν καρέ – καρέ δυο ληστές να χτυπούν αλύπητα, να μαχαιρώνουν και να πετούν στο πεζοδρόμιο δίπλα σε εμβρόντητους περαστικούς υπάλληλο καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, στη Λιοσίων.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Αθήνας. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι του Βαγγέλη Γκούμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Από θαύμα ζει υπάλληλος καταστήματος μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από δυο οπλισμένους κακοποιούς στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ληστές την ξυλοκόπησαν άγρια, τη μαχαίρωσαν και στο τέλος την πέταξαν στο πεζοδρόμιο δίπλα στους έκπληκτους περαστικούς που δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι όλο αυτό που ζούσαν ήταν η πραγματικότητα και όχι κινηματογραφική ταινία.



Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν από τις 6 το απόγευμα. Οι δυο σκληροί κακοποιοί πάρκαραν το αυτοκίνητό τους και με γρήγορο βήμα κατευθύνθηκαν προς την είσοδο του καταστήματος.

Η υπάλληλος ανυποψίαστη τους άνοιξε την πόρτα. Οι ληστές μπήκαν γρήγορα στο εσωτερικό και ξεκίνησε η άγρια επίθεση. Ο ένας από τους δυο ληστές με την κουκούλα τη χτύπησε, τη γρονθοκόπησε και την πέταξε κάτω στο πάτωμα.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και τότε ο αδίστακτος κακοποιός τη μαχαίρωσε. Η κοπέλα σφάδαζε από τον πόνο. Οι ληστές εξαγριωμένοι πετούσαν ό,τι βρισκόταν μπροστά τους ψάχνοντας για χρήματα.

Στη συνέχεια την τράβηξαν προς την έξοδο και την πέταξαν βίαια στο πεζοδρόμιο, ενώ απομακρύνθηκαν τρέχοντας. Οι περαστικοί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Έκλαιγε βγάζοντας τα ρούχα και βλέποντας την πληγή από το μαχαίρι κοντά στην καρδιά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.