Πάνος Καμμένος: “Του συνέθλιψε το πόδι η μηχανή”




Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπιείου Βούλας, του ΓΝΑ και του ΕΚΑΒ ευχαριστεί με ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε χθες το βράδυ ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

«Δυστυχώς το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Έμπλεξα…», γράφει ο Πάνος Καμμένος, χωρίς να αναφέρει περισσότερα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή “Το Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Πάνος Καμμένος χτύπησε το πόδι του άσχημα, καθώς έπεσε πάνω του η μηχανή του.



Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά “η μηχανή του συνέθλιψε το πόδι” και σημείωσε πως πονάει φρικτά, δεν έχει γίνει χειρουργείο, το οποίο αναμένεται να συμβεί σε 10-15 ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να πάει και στο εξωτερικό σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

“Χθες το βράδυ έμαθα ότι είχε ένα ατύχημα ο πρώην υπουργός και πρώην αρχηγός των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος. Μίλησα μαζί του το πρωί, γνωριζόμαστε και χρόνια από τη Βουλιαγμένη, έχουμε κάνει και παρέα.

Ο Πάνος έχει μια μηχανή, έπεσε πάνω στο πόδι του γιατί την είχε παρκάρει σε μια ανηφόρα. Γλίστρησε η μηχανή, κάποιος έπεσε πάνω, τη σκούντηξε, έπεσε η μηχανή και του συνέθλιψε το πόδι.

Έπαθε πολύ βαριά ζημιά, πήγε σε τρία νοσοκομεία. Τώρα είναι στο ΓΝΑ. Εκεί λόγω της θητείας του ως υπουργός Άμυνας, του ξέρει όλους. Δεν έχει γίνει χειρουργείο, το πόδι είναι μπαταρισμένο με νάρθηκα, πονάει φρικτά, παίρνει παυσίπονα. Με δυσκολία του έβγαινε η φωνή. Θα περιμένουν 10-15 μέρες για να κάνουν επέμβαση. Έτσι του είπαν οι γιατροί. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης για συγκεκριμένες εγχειρήσεις. Του ευχόμαστε περαστικά”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.