Με τους πόντους του Παναθηναϊκού και τη σέρβικη έδρα




Δίχως συγκινήσεις το ποδοσφαιρικό μενού σήμερα, πέρα από αναμετρήσεις στην ιβηρική χερσόνησο (Β’ Ισπανίας και Λιγκ Καπ Πορτογαλίας), έτσι στρεφόμαστε στο μπάσκετ και το ευρωλιγκα προγραμμα Παναθηναϊκος. Κυνηγάμε τους πόντους του «εξάστερου», ενώ ανηφορίζουμε στο Βελιγράδι για να πάρουμε τον άσο.

5426. Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός (19:45)

Στην Ευρωλίγκα, υπάρχει σπουδαία μονομαχία στην Κωνσταντινούπολη. Η Φενέρμπαχτσε εντυπωσιάζει φέτος, έχει 6-1 και δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Βγαίνει η δουλειά που κάνει ο Δημήτρης Ιτούδης. Καλάθης και Γουίλμπεκιν έλειψαν με τις Εθνικές τους ομάδες, ωστόσο επέστρεψαν και είναι διαθέσιμοι σήμερα. Ο Παναθηναϊκός έχει 2-5 έως τώρα και προσπερνάει μόνο τον Ερυθρό Αστέρα στον βαθμολογικό πίνακα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του κέρδισε 98-83 την Μπασκόνια. Οι «πράσινοι» μπορούν να βρουν ρυθμό και να πετύχουν κάποια καλά σουτ. Το να ξεπεράσουν τους 73,5 πόντους παίζεται σε απόδοση 1.85 και θα μπει στις επιλογές μας.

5435. Παρτιζάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30)



Στην ίδια διοργάνωση και στο Βελιγράδι, η Παρτιζάν αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η σέρβικη ομάδα έχει απολογισμό 3-4 μέχρι στιγμής, με τελευταίο της παιχνίδι να είναι η ήττα 87-58 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ματς που «κατέβηκε» με πολλές απουσίες. Τώρα ο Ομπράντοβιτς μπορεί να υπολογίζει τους Άντζουσιτς και Τριφούνοβιτς, δύο βασικά στελέχη. Η Μακάμπι (4-3 οι νίκες-ήττες) παίζει άμυνα με τα… μάτια, κάτι που φάνηκε και στην εντός έδρας αποτυχία 79-86 από την Μπαρτσελόνα. Mπορεί οι Σέρβοι να έχουν κάποια προβλήματα, όμως, έστω και δύσκολα μπορούν να φτάσουν στην επικράτηση, με τον άσο να δίνει 1.98.

583. Γρανάδα – Αλμπαθέτε (22:00)

Στη Β’ Ισπανίας, η Γρανάδα έχει μαζέψει 22 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 8η θέση. Προέρχεται από δύσκολη νίκη στο Κύπελλο κόντρα σε άσημη ομάδα, ενώ προηγουμένως είχε αρνητικό σερί 0-2-1 στο πρωτάθλημα. Στους ίδιους πόντους και η Αλμπαθέτε, που φημίζεται για τις ισοπαλίες στη λίγκα. Έχει τις περισσότερες (7, μαζί με τη Μιραντές) και σήμερα θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Ναι μεν μαχητική η φιλοξενούμενη, ωστόσο θα δώσουμε τα credits στη γηπεδούχο και τον άσο, που έχει απόδοση 2.02.

585. Μπελενένσες – Μποαβίστα (22:30)

Κλείνουμε με Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Η Μπελενένσες αγωνίζεται στη 2η κατηγορία και τα αποτελέσματα της ούτε εκεί είναι θετικά. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας της και δύσκολα θα πάρει κάτι από το ματς με την Μποαβίστα. Η ομάδα του Οπόρτο έχασε το ντέρμπι με τους «δράκους» (3-1 εντός), θα προσπαθήσει να βρει «γιατρικό» στο Λιγκ Καπ, εκεί όπου ψάχνει διάκριση. Το διπλό έχει προβάδισμα, όμως θα προτιμήσουμε να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ και συγκεκριμένα με το Over 2,5 σε απόδοση 2.05.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.