Με μπουφάν, πανωφόρια και ζακέτες “ντύθηκε” η είσοδος του 2ου Λυκείου Αλίμου




Με μπουφάν, πανωφόρια και ζακέτες “ντύθηκε” η είσοδος του 2ου Λυκείου Αλίμου, την Παρασκευή. Όχι για διακοσμητικούς λόγους αλλά στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης «Κανείς μόνος στο κρύο!» που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γ/Κ του 4ου Γυμνασίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.

Στόχος της όλης προσπάθειας, που γίνεται για πρώτη φορά, είναι να ντυθούν και να ζεσταθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών που έχουν πραγματικά ανάγκη και αδυνατούν να αγοράσουν ένα μπουφάν ή μια ζακέτα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους προκειμένου να περάσουν τους κρύους χειμωνιάτικους μήνες. Πηγή φωτό: Foni Tou Alimou

Έως τις 20 Νοεμβρίου οι μαθητές και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου θα συλλέγουν ρούχα από όλους όσους θέλουν να προσφέρουν καινούργια ή παλαιότερα (σε καλή κατάσταση)

Καθημερινά,σακούλες με είδη ένδυσης θα συγκεντρώνονται στην αίθουσα του σχολείου που έχει παραχωρηθεί στο σύλλογο και στη συνέχεια θα ταξινομούνται με τη βοήθεια εθελοντών μαθητών και γονέων.



“Κανείς μόνος στο κρύο” λοιπόν και για όσα από τα ρούχα δεν βρουν άμεσα κάτοχο, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αλίμου θα αναλάβει να τα μοιράσει στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.