Θανατηφόρο τροχαίο στον περιφερειακό Υμηττού – Μετωπική ΙΧ με ταξί




Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 29χρονη ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” Άννα Τζελέπη, φαίνεται να κινείτο ανάποδα για ένα χιλιόμετρο μέχρι να συγκρουστεί μετωπικά με το ταξί. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στη σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της από το ΙΧ, την οδηγό. Ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το τροχαίο έγινε στον Περιφερειακό Υμηττού στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά την έξοδο από την Αττική Οδό, στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα-Πειραιά Ματίνα Παγώνη μίλησε συγκλονισμένη στο protothema.gr για την άτυχη κοπέλα που δούλευε μαζί της: «Είμαστε συγκλονισμένοι από το ξαφνικό χαμό της αγαπημένης μας Άννας. Το γραφείο της ήταν δίπλα στο δικό μου, την έβλεπα κάθε μέρα. Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους, λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα τη ξαναδούμε»

“Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε γυναίκα και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Κατεχάκη (έξοδος Αττικής οδού), στο δήμο Παπάγου- Χολαργού. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.