Δίπλα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, ο Αθανάσιος Μαρτίνος

Συγγραφέας
18 Νοεμβρίου, 2022
1 λεπτό διάβασμα

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής:

Την Τετάρτη 16/11/2022 και ώρα 11:00, το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, παρέδωσε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, μετά από σχετικό αίτημα των συναδέλφων της Υπηρεσίας, έναν (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή (με όλα τα περιφερειακά του συστήματα: Οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι) και έναν εκτυπωτή – πολυμηχάνημα (μαζί με μελάνια), για την κάλυψη των καθημερινών υπηρεσιακών αναγκών τους.

Ο παραπάνω εξοπλισμός, αποτελεί ευγενική χορηγία του εφοπλιστή κύριου Αθανάσιου ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ένωσής μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον εφοπλιστή, καθώς αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως είναι δίπλα στους Έλληνες Αστυνομικούς συμβάλλοντας στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, αλλά και στην καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ένωσής μας.



Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε την υπηρεσιακή τους καθημερινότητα.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας