Mε 20.000 δολλάρια μετέτρεψε ασθενοφόρο σε διαμέρισμα (VIDEO)




Τα ενοικία έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Νέα Υόρκη οπότε η ανάγκη για ένα σπίτι επιστρατεύει την εφευρετικότητα. Έτσι, λοιπόν, έκανε και ο νεαρός καλλιτέχνης Έλι Γιανγκ που μένει σε… ασθενοφόρο, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (14/10).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του Κέιλεμπ Σίμπσον στο YouTube, ο οποίος επισκέπτεται διάφορα σπίτια στη Νέα Υόρκη, ο Έλι Γιανγκ μένει σε ένα πρωτότυπο «σπίτι». Όπως αποκάλυψε ο νέος ηθοποιός, εδώ και τέσσερις μήνες ζει σε ένα ασθενοφόρο και έτσι δεν πληρώνει ενοίκιο.

Μάλιστα, ο Έλι Γιανγκ δήλωσε στον Κέιλεμπ Σίμπσον: «Αγόρασα το ασθενοφόρο μέσω δημοπρασίας από μια κυβερνητική ιστοσελίδα. Έδωσα 5.000 δολάρια για τους φόρους και 15.000 δολάρια για την ανακαίνισή του, επομένως ξόδεψα συνολικά 20.000 δολάρια».

Πάντως, η ανακαίνιση του οχήματος πήρε έξι μήνες και το μεγάλο και άνετο κρεβάτι, στο οποίο κοιμάται ο νεαρός ηθοποιός, αναδιπλώνεται και «κρύβεται» πίσω από έναν ιδιότυπο καναπέ. Ακόμα, ο Έλι Γιανγκ για να έχει νερό χρησιμοποιεί μια ειδική δεξαμενή, που τροφοδοτεί και την ντουζιέρα.



Ακόμα, όπως είπε ο ίδιος, έφτιαξε μόνος του την ντουλάπα και όσον αφορά στην κουζίνα, έχει φορητές εστίες για να μαγειρεύει. Ο Έλι Γιανγκ, όπως είναι φυσικό, έχει αξιοποιήσει στο έπακρον κάθε εκατοστό του ασθενοφόρου και πλέον διαθέτει αποθηκευτικό χώρο (και) για τα οικιακά σκεύη του, καθώς και ένα μικρό ψυγείο. Πηγή: ieidiseis.gr

Δείτε το βίντεο (από το 03:55 και μετά)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.