Kαθαρίστρια γέννησε στη λεκάνη τουαλέτας νοσοκομείου: “Δεν είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος” λέει (VIDEO)




Eίναι οι σκηνές που αναστάτωσαν όλο το ΚΑΤ, μόλις λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του μωρού και τον εντοπισμό του μέσα σε μια λεκάνη τουαλέτας στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Παρά το πρώτο σοκ, νοσηλευτές και γιατροί κάθε ειδικότητας αναλαμβάνουν.

Στο άκουσμα του πρώτου κλάματος, γεννήθηκε και η ελπίδα πως αυτό το πλασματάκι που ήρθε τόσο ανορθόδοξα στον κόσμο θα ζήσει.

Στις εικόνες ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Live News του Mega, η νεαρή μητέρα, που δούλευε ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο και γέννησε μόνη της στην τουαλέτα, μεταφέρεται με φορείο μέσα στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο «Έλενα».



Κρατά το κινητό και επικοινωνεί με τους δικούς της για να ανακοινώσει τα ευχάριστα. Στο βάθος βρίσκεται το νεογέννητο κοριτσάκι της στην αγκαλιά μιας γιατρού.

Τυλιγμένο μέσα σε κουβέρτες για να το κρατούν ζεστό ενώ του βάζουν και μάσκα οξυγόνου.

Δεν είχε καταλάβει πως είναι έγκυος
Η μητέρα του βρέφους σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο LIVE NEWS είχε αποκαλύψει πως ούτε η ίδια είχε αντιληφθεί πως ήταν έγκυος.

– Εγώ δεν το ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος. Την ημέρα που γέννησα, το ένιωσα. Ένιωσα έντονα πόνο.

– Δουλεύατε εκείνη την ώρα;

– Ναι, ήμουν στην πρωινή βάρδια.

Και κάπως έτσι, την ώρα που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο, βρέθηκε να γεννά την κόρη της μέσα σε μια λεκάνη τουαλέτας στο KAT.

«Πόναγα και πήγα στα εξωτερικά ιατρεία. Μετά νόμιζα ότι ήθελα να κάνω το άλλο και μου βγήκε το μωρό», δήλωσε η μητέρα του βρέφους.

«Αφού απολίνωσε τον ομφάλιο λώρο και είδα ότι το μωράκι αντέδρασε, ξεκινήσαμε μια διαδικασία διαχείρισης και της μητέρας και της μικρής να τα πάμε στο καταλληλότερο υγειονομικό σχηματισμό που ήταν το «Έλενα». Όλα αυτά καταφέραμε να τα ολοκληρώσουμε σε μια ώρα», δήλωσε ο Βασίλειος Καλδής, Χειρουργός, Εντατικολόγος Διευθυντής ΕΣΥ.

Το πρόωρο μωράκι βγήκε μόλις χτες από τη θερμοκοιτίδα μετά από μία εβδομάδα. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι οι γονείς να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η κοινωνική λειτουργός να βγάλει το δικό της πόρισμα μετά την επίσκεψη στο σπίτι της οικογένειας κατόπιν εντολής εισαγγελέα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.