Τροχαίο με θύμα αστυνομικό: “Καλό παράδεισο φίλε και συνάδελφε”




Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον αστυνομικό που έχασε τη ζωή του εν ώρα Υπηρεσίας σε τροχαίο, στην Αττική Οδό.

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου και φίλου Ε.Β., ο οποίος έχασε την ζωή του, εν ώρα Υπηρεσίας, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος.

Δυστυχώς ακόμη ένας θάνατος, νέου ανθρώπου στην άσφαλτο.

Με οδύνη και ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετούμε το συνάδελφό μας και παράλληλα κάνουμε την ευχή, κανένας άλλος άνθρωπος να μη φύγει τόσο άδοξα, αλλά και τόσο πρόωρα.



Στους γονείς και τους συγγενείς, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, υπομονή και δύναμη. Καλό παράδεισο φίλε και συνάδελφε.”

Η κηδεία του άτυχου αστυνομικού θα γίνει την Κυριακή, στον τόπο καταγωγής του, στο Χανδρινού της Μεσσηνίας.

Ο αστυνομικός της Υπηρεσίας Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, έχασε τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε “καρφώθηκε” σε ΙΧ. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στην Αττική Οδό. Ο αστυνομικός Ε.Β 31 ετών πήγαινε στο σπίτι του ποινικολόγου Παύλου Σαράκη, στα νότια προάστια για να τον παραλάβει και να τον συνοδέψει στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο γνωστός δικηγόρος ο οποίος είχε πέσει στο παρελθόν θύμα επίθεσης, φυλασσόταν ως στόχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία γυναίκα οδηγός αυτοκινήτου που προπορευόταν, πάτησε ξαφνικά φρένο, για να αποφύγει ένα σκυλί όπως είπε, με αποτέλεσμα η μηχανή του αστυνομικού να “καρφωθεί” με ταχύτητα στο πίσω μέρος και να χάσει τη ζωή του. Οδηγοί διερχόμενων αυτοκινήτων προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Το υλικό από τις κάμερες εξετάζεται από αστυνομικούς της Τροχαίας. Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.