Περίεργο επεισόδιο στη Νέα Σμύρνη με πρωταγωνιστή 26χρονο




(του Μιχάλη Τεζάρηnewpost.gr) Ένας διαπληκτισμός για ασήμαντη αφορμή μεταξύ δυο αδελφών που κινούνταν επί της οδού Κουκλουτζά στη Νέα Σμύρνη και ενός διερχόμενου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ένα άτομο, ιδιοκτήτης καφετέριας στην ίδια περιοχή, στάθηκε η αφορμή να εμφανιστεί ως … αυτόκλητος προστάτης και να βγάλει πιστόλι μπροστά στα μάτια δεκάδων τρομαγμένων πολιτών, ένας 26χρονος που επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο και δεν είχε καμιά σχέση με το περιστατικό!

Όλα εξελίχτηκαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost, το μεσημέρι της Κυριακής (16/10). Για άγνωστη αφορμή δυο αδέλφια Γαλλολιβανέζικης καταγωγής, 30 και 26 ετών αντίστοιχα, είχαν έντονο διάλογο με τον ιδιοκτήτη καφετέριας που κινούνταν στην οδό Κουκλουτζά. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε κρατώντας πιστόλι και απειλώντας τα δυο αδέρφια, ο 26χρονος και αφού κινήθηκε εναντίον τους, τους ζήτησε εξηγήσεις.

Οι διερχόμενοι «πάγωσαν» στην θέα του όπλο και κάλεσαν την αστυνομία, όπως έκαναν και τα δυο αδέλφια με τον αυτόκλητο… προστάτη να μπαίνει στο αμάξι και να απομακρύνεται από το σημείο. Στο σημείο μετέβηκαν έμπειρα στελέχη του τμήματος ασφαλείας Νέας Σμύρνης που συνέλεξαν καταθέσεις, αλλά και βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος και από κινητά αυτοπτών μαρτύρων. Μετά από έρευνα, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον πιστολέρο που επρόκειτο για άτομο που είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα προέκυψε πως το άτομο αυτό, έδινε το παρών στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του, ενώ στελέχη της ασφάλειας Νέας Σμύρνης, ανέμεναν τον 26χρονο να δώσει το παρών στο τμήμα. Μόλις εμφανίστηκε, επιβαίνοντας στο ίδιο όχημα με το οποίο είχε απομακρυνθεί από το σημείο της συμπλοκής, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Μάλιστα εντόπισαν και το πιστόλι με το οποίο απείλησε τα δυο αδέλφια, ένα αεροβόλο, σε ειδική κρύπτη στην οροφή του αυτοκινήτου. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του με τα στελέχη της ασφάλειας Νέας Σμύρνης να εντοπίζουν 53,3 γραμμάτια άγνωστης σκόνης, λευκού χρώματος, αλλά και 4 γραμμάρια κοκαΐνη και μικροποσότητα κάνναβης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.