Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν σκυλάκι που καθόταν σε αυλή σπιτιού με αεροβόλο




Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί επίθεση κατά σκύλου στο Παλαιό Φάληρο, με αεροβόλο όπλο. Το ζωάκι, την ώρα της επίθεσης, εκτιμάται πως καθόταν στην αυλή του σπιτιού των ιδιοκτητών του.

Το συμβάν αντιμετώπισε ο κτηνίατρος και πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Αττικής, Νίκος Χρυσοβερίδης. Όπως λέει ο ίδιος μιλώντας στο ethnos.gr, το συμβάν της ντροπής σημειώθηκε σε μονοκατοικία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και οι ιδιοκτήτες είδαν το ζωάκι να αιμορραγεί ακατάπαυστα.

Το μετέφεραν στο κτηνιατρείο, όπου ο κ. Χρυσοβερίδης διαπίστωσε τραύμα στον λαιμό. Άμεσα προέβη σε μικρή επέμβαση και αφαίρεσε ένα σφαιρίδιο από αεροβόλο όπλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Chrysoveridis (@nikoschrysoveridis)



Όπως λέει ο ίδιος, είναι «απίστευτο» πως στο Παλαιό Φάληρο συνέβη κάτι τέτοιο και συγκεκριμένα σε μία περιοχή που επικρατεί ηρεμία και δεν υπάρχουν συνήθως τέτοια περιστατικά. Για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στην περιοχή και συνέλεξαν μαρτυρίες και άλλες πληροφορίες που μπορεί να ρίξουν «φως» στην έρευνά τους.

Επίσης, ο κ. Χρυσοβερίδης είναι και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου και δηλώνει πως θα «φροντίσει» το ζήτημα να συζητηθεί και να εξεταστεί όπως αρμόζει.

Το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του και έχει πολύ καλή ανταπόκριση στη θεραπεία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.